Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Braken bij baby van 3 weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10175029

  hallo,

  Ons kleintje is nu net drieweken, En heeft de laatste dagen 1x per dag echt gebraakt dat het er met veel kracht en een hele golf uitkomt. Ze deinkt vaak snel en heeft na het drinken vaak last van krampjes.. maar het braken moet ik me daar zorgen overmaken? Morgen ga ik ook de huisarts bellen.. alvast bedankt.


  KHCO
  Bijdrager
  #10175062 Quote

  Misschien kan je proberen tussendoor even te laten boeren zodat de fles niet zo snel gaat. Als het maar bij 1 voeding gebeurd kan het vast niet zoveel kwaad. Zolang er voldoende binnenkomt en plas luiers zijn. Maar als je je zorgen maakt altijd bellen een moederinstinct is altijd de juiste.

  #10175100 Quote

  Voor nu zou ik me niet te veel zorgen maken. Zolang er voldoende plas luiers zijn gaat het goed. Misschien een kleinere speen op de fles zetten, een prematuur speen met een klein gaatje. Hier werkte dat goed. 

  #10175136 Quote

  tussen door laten boeren proberen we idd al! ze is zo gulzig, als ik haar de kans geef drinkt ze binnen 5 mint alles op. Ga vandaag ook opzoek naar de prematuur speen van difrax. Bedankt voor jullie reacties geeft me weer een zekerder gevoel, maar ga ook even overleggen met HA!

  #10177454 Quote

  Klinkt als reflux… Ik hoop dat het al minder is en anders ff googlen op reflux. Ook bij ouders van nu staat een lijstje met tips… Uiteindelijk zijn wij in overleg met cb voeding gaan indikken. Dat lijkt te helpen.

   

  Succes

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct