Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bruine afscheiding, innestelingsbloeding?

 • Auteur
  Berichten
 • #10506840

  Hi allemaal,

  Sinds 4 maanden zijn wij bezig voor ons eerste kindje. Ik heb een regelmatige cyclus van 31 dagen. Nu heb ik sinds vandaag een beetje bruine afscheiding bij het afvegen. Het is niet veel, af en toe een beetje. Over 5 dagen moet ik ongesteld worden en ik heb zo ver voor mijn menstruatie nooit afscheiding oid. Mijn eisprong was 9 dagen geleden. Zou dit een innestelingsbloeding kunnen zijn? Ik moet ook veel plassen en had vandaag opeens een soort bloed/ijzersmaak in mijn mond. Verder voel ik mij prima. Ik hoor graag jullie ervaringen!

  #10506841 Quote

  Ik had dit een paar maanden geleden ook, 1 dag bruine/bloedige afscheiding en verder niks. Dacht ook aan innesteling idd. 3 dagen later werd ik toch ongesteld… Ik zou gewoon even wachten en dan een test doen.


  Lm
  Bijdrager
  #10506843 Quote

  Bij mij was slijm wel een teken dat ik zwanger werd, naar wel bij mij wel helder. Uiteraard zegt dit niks


  Lewis
  Bijdrager
  #10506895 Quote

  Ik had ook 3 dagen lichtbruine afscheiding toen ik zwanger was. Dat was alleen wel op dag 13/14/15. 

  Klachtjes krijg je pas als hcg aangemaakt wordt. Dat is gemiddeld genomen vanaf dag 9. Dus wat je voelt zijn gewone hormonale klachtjes. Spotting kan ook zeker een keer voor komen. Dus tot je nod zou ik beiden opties nog even open houden. 


  Djonie Haast
  Bijdrager
  #10507724 Quote

  In de week voor mijn menstruatie heb ik altijd wat bruin bloed wat naar buiten komt. Soms is het 1 dag voor mijn menstruatie, soms een paar dagen eerder. Voor mij is het juist een teken dat mijn menstruatie eraan zit te komen.

  #10507778 Quote

  Ik had dat idd 7 dpo bruine afscheiding bij het afvegen. Heb nooit eerder bruine afscheding gehad vooraf aan een menstruatie. Dus t was voor mij al dat k dacht die is raaakkk. En op 10 dpo getest en idd positief. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct