Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bruine Afscheiding Tijdens Nod

 • Auteur
  Berichten
 • #10207209

  Beste mamas en mamas to be,

  ik heb in een hele zware periode gezeten en nu nog trouwens, 

  ik heb een pracht van een dochtertje, die ik met ontzettend veel pijn in mijn hart heb moeten afgeven toen ze 40 dagen oud was, 

  nu kregen we groen licht om opnieuw te proberen.

  nu was mijn vraag, ik heb bruine afscheiding gehad tijdens mijn laatste nod 3 dagen niet veel, nu deze week zou ik opnieuw ongesteld moeten worden , maar voor de moment heb ik nog neits van bloeding of menstruatie pijn gehad, terwijl ik altijd paar dagen voor mijn menstruatie pijn heb, 

  ik heb wel tijdens mijn vorige nod en die bruine afscheiding test gedaan , maar was negatief, of kan je dit tijdens de innesteling nog niet zien op test?

   

  mijn vraag is nu, zou ik zwanger kunnen zijn ? Zou die vorige nod innestelingsbloed kunnen geweest zijn? En hoelang zou ik dan zwanger kunnen zijn. Innestelingsbloed was 26april.

  en ben ook heel onregelmatig daarom mijn vraag

  ongeduldig, maar ook bang

  dikke kus


  Daan’tje
  Bijdrager
  #10207298 Quote

  Allereerst, veel sterkte en wat vreselijk dat je je dochtertje bent verloren…

  Over je bruin- verlies.. ik herken je verhaal niet. Mijn bruin- verlies is gisteren voor NOD begonnen. Dit is voor mij voor het eerst en ik verwacht mijn menstruatie (en toch ben ik hoopvol).

  Heb jij vorige maand alleen maar bruin-verlies gehad? 

  Ik weet natuurlijk je hele verhaal niet, maar het kan ook zijn dat je lijf nog aan het opstarten is en de ritme nog niet te pakken heeft.

  Het kan zo zijn dat je idd zwanger bent, maar ik zou in jouw geval de huisarts inschakelen. Een keer goed testen, dan weet je waar je aan toe bent. 

  Heftig hoor! Succes!!

  #10207338 Quote

  Dank je daantje , ja , ik heb mijn vorige menstruatie niet gehad, allee denk ik toch want ik heb enkel 3 dagen heel weinig donker bruin verlies gehad en was enkel bij het vegen. 

  Het is ook 2 jaar geleden van mijn laatste zwangerschap, dus zou mijn lichaam , toch al terug wat gesetteld moeten zijn denk ik dan? Niet? 

  #10207339 Quote

  Dank je elsiejoy,

   

  ja ik ben bevallen 25 november 2017, dus aou mijn lichaam toch al wat op punt zijn denk ik dan.  Ik heb ook een spoedkeizersnede gehad, dus niet van vomplicaties ofzo, mijn dochtertje had syndroom van vacterl( best eens opzoeken, is lang om uit te leggen) en best een goede zwangerschap gehad. 

  Ik heb niets van bloed verloren enkel bruinverlies bij het vegen, drie dagen ongeveer en nooit niets gehad die maand van bleodverlies. En was ook 7 dagen na we gemeenschap gehad hebben, dus hoop ik toch een beetje,

   

  maar zijn sinds januari ook opnieuw aan het probzren en al veel getest en telkens negatief en durf niet meer zo rap een test te nemen, of ik zou dan al rap voor een duurdere te gaan, want diz goedkopere testzn waren ook negatief bij mij dochterje en ik was toen ook 4 weken ver

  #10207659 Quote

  Ja elsiejoy, is heel benauwlijk als je dit allemaal leest en vooral nog eens moet horen van de arts over uw kindje…

   

  nu ja, met mijn dochter had ik ook die testen van kruidvat en action en waren allemaal negatief dan clearbleu 2 dagen later en bleek 4 weken ver te zijn

  daarom ik heb ze nog steeds niet vandaag, nrml moest ik ze al 2 dagen hebben en heb nieks van menstruatiepijn .

  mss toch morgen even testen? 

  #10207851 Quote

  Ik zal morgen testen, want vriend wil er het liefst bij zijn

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct