Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bruine bloed drupt eruit

 • Auteur
  Berichten
 • #10454112

  Hoi allemaal,

  Vorige week zaterdag had ik al heel veel bloed verlies, en ben ik een hematoom verloren. Verloskundige kon toen ook niet veel voor me betekenen en kreeg die dinsdag meteen een spoed echo, kindje was gegroeid tenopzichte van echo week eerder en hartje klopte nog. 

  Nu heb ik sinds gisteren ineens echt super veel bruine afscheiding, eerst alleen met afvegen maar sinds vannacht drupt het ook in het toilet en zit het in me maandverband… Iemand die dit herkend? Ondanks de 2 echo’s ga ik uit van het ergste… Ben morgen 10 weken zwanger. Had woensdag al termijnecho gepland staan, bel morgen sowieso de verloskundige. 


  With love
  Bijdrager
  #10454163 Quote

  Zolang het alleen bruin bloed is, is het oud bloed. Ik heb het ook rond die tijd gehad, een paar dagen zelfs.


  Jillla
  Bijdrager
  #10454164 Quote

  Hoi, ik heb in het begin ook wat bruinverlies gehad. Mijn VK vertelde dat ze zich totaal geen zorgen maakte en idd een echo bevestigde het. Bruin is oud en kan dus nog een restje zijn van het eerdere bloedverlies? 

  Wie weet kunnen ze de termijn echo iets vooruit halen zodat je weet waar je aan toe bent. Zou me eerder zorgen maken bij helder rood icm krampen. Succes en hopelijk is alles goed!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct