Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bruinverlies en stolsels maar levend vruchtje?

 • Auteur
  Berichten
 • #10399886

  Hoi allemaal,
  Ik ben nu ruim 7 weken zwanger. Ik heb sins de 4e week af en aan bruinverlies en soms buikkrampen. Het lijkt/leek een beginnende ongesteldheid. Met 6 weken een echo gehad en mijn en de vk verbasing was het vruchtje in orde en het hartje klopte. Ze gaf wel aan dat het nog steeds ene beginnende miskraam kan zijn. 28 januari hebben we de 2e echo. Nu heb ik nog steeds bruinverlies, de ene keer meer dan de andere keer en soms zelfs stolsels of gruis/rotzooi. Het lijkt met inspanning of moeilijke ontlasting erger te worden, maar het is nooit helder rood of dat het er uit loopt.. Steeds een wc papiertje vol zeg maar. En soms een paar dagen niet. Ik ben zo bang voor de 2e echo en dat het vruchtje niet meer zal leven.. Wie herkent dit?


  Mama van Yara
  Bijdrager
  #10399949 Quote

  Super spannend inderdaad! En ja, het kan alle kanten op gaan.. Dat je al een goede echo hebt gehad is natuurlijk positief, maar geen garantie… Wat wel positief in je verhaal is, is dat het bruin bloed is, dus oud. Het kan zijn dat het al weken in je lichaam zit en er nu uitkomt. Wie weet is het in aanleg een tweeling geweest en heb je dus idd een miskraam gehad (en komt de rest er nog uit), maar is er ook 1 blijven  zitten.. 

  Maar ja, het kan idd ook een beginnende miskraam zijn, maar zolang het niet helderrood is en je krampen hebt die komen en gaan, zou ik me nog niet teveel zorgen maken. Maar spannend blijft het wel! Succes met aftellen tot de echo..

  #10401972 Quote

  Bedankt voor je lieve berichtje! Gelukkig was alles goed op de echo! De onzekerheid wordt langzaam minder!

  #10402131 Quote

  Bij beide zwangerschappen dacht ik 3/4 weken minder lang zwanger te zijn omdat ik dacht gewoon ongesteld te zijn geweest. Was beide keren echt een menstruatie hoeveelheid. Bleek echter beide keren al gewoon zwanger te zijn. Super fijn dat de 2e echo ook goed was! Gefeliciteerd!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct