Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buggy Kinderwagen Voor Op Vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • #10245930

  Hoihoi,

  Wij willen volgende maand een weekje op vakantie met het vliegtuig. Onze dochter is dan 5,5 maand. We hebben een joolz day 3 maar vind deze te groot en kostbaar om mee op vakantie te nemen. Welke buggy raden jullie aan of waar moeten we op letten?

  Tips zijn welkom, alvast bedankt 

   

  groetjes 

  #10245958 Quote

  Wij hebben de Koelstra Simba. Heel fijn. We hebben hem gebruikt op kampeervakantie, dus allerlei ondergronden, waaronder zelfs ‘kinderkopjes’. Aanrader!


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10246036 Quote

  Hier ook de koelstra simba. Hij kan heerlijk plat. Uiteraard niet het comfort van een echte wagen, maar prima voor op vakantie. Wij hadden er wel een reishoes om.

  #10248773 Quote

  Ik zou je kinderwagen gewoon mee nemen. Zo een traveller tas huren bij van Asten. Zo is heel je wagen beschermd en heb je toch de goede kinderwagen op vakantie. Ik vind ze met 5 maanden persoonlijk nogal jong om dan al in een buggy te leggen.

   

  Veel plezier op vakantie 


  Mie
  Bijdrager
  #10267163 Quote

  Iemand met andere inzichten voor een baby van 10.5 maanden op het moment van de reis. Het is ons eerste kindje en ik kan moeilijk inschatten hoe stabiel hij zal zijn op dat moment…
  Wij hebben de Joolz Geo2. Meenemen vind ik niet echt een optie, zoals hierboven gezegd, omwillen van omvang en kostbaarheid. Anders wel heel tevreden over.

  Mijn man en ik zijn beiden vrij groot. Als ik bijvoorbeeld een Quinny zapp zie… Daar zullen we niet makkelijk mee zijn denk ik. Suggesties op dat vlak?


  Eefje-
  Bijdrager
  #10269893 Quote

  Gebruiker…,

  wij hebben ook een Koelstra. Ideaal! Onze oudste met 5 maand daarin mee naar Barcalona geweest en ook daarna veel plezier van gehad. Hij kan idd plat.

  Ideale van een buggy: lichtgewicht dus handig voor mee op reis. Blij om nooit bakbeest van een kinderwagen mee te hebben hoeven slepen. En hij kan mee tot aan de vliegtuigdeur! Daarna doen ze hem pas in het ruim. Een gewone kinderwagen moet je inchecken met je koffers en dan nog 2,5 uur met je kind op je arm totdat je het vliegtuig in mag.. Wel moet je even overbruggen tot aan het bagage ophalen, want de buggy komt er dan weer met de koffers uit op de band.

  Veel plezier op vakantie!

  read more image Lees ook: Vakantie met baby: zo pak je het aan

  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10269907 Quote

  Ik heb ook een koelstra simba maar ben er juist helemaal niet blij mee en aan het zoeken naar een andere. Ik zou in ieder geval kiezen voor een buggy met 1 duwstang net als je normale wandelwagen. Dat loopt veel comfortabeler dan 2 van die losse handvaten.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct