Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Buik Bij 2e Zwangerschap

 • Auteur
  Berichten
 • #10615364

  Het onderwerp zegt het eigenlijk al. Ik ben nu zwanger voor de 2e keer en heb een leuk mannetje van bijna 4.
  Mijn buik begint al eerder te groeien dan bij de eerste zwangerschap wat natuurlijk logisch is want je lichaam weet al wat het doen moet en je buikspieren zijn ook niet meer wat het geweest is.

  Ik ben alleen nu vooral even nieuwsgierig naar de ervaringen van andere, of die buik aan het einde van de zwangerschap ook groter is of dat hij vooral in het begin groter is en daarna gelijk komt aan vorige zwangerschap?

  Ervaringen hoor ik graag. 🙂


  L K – S
  Bijdrager
  #10615404 Quote

  Ik ben nu 37 weken zwanger. Bij mijn dochter was ik vrij vlot al zichtbaar zwanger en eindigde ik met een omvang van 117cm nu, bij mijn zoontje, 2e zwangerschap dus, zat ik met 35 weken op 120cm. Dit zegt natuurlijk niks want bij iedereen is het anders!

  fijne zwangerschap gewenst!


  Jetteketet
  Bijdrager
  #10615661 Quote

  Ha Wendy,

  Bij mij is het gek genoeg juist andersom. Zwanger van de tweede en juist slanker en minder buik. Bij de eerste wilde ik al met 10 weken aan de zwangerschapsbroeken, nu met 14 weken overgestapt en echt puur en alleen vanwege mijn darmen en mijn eigen broeken die hoger sloten precies op waar het dan uiteindelijk op ging zetten. Heel benieuwd hoe het gaat eindigen!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen