Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buik En Borsten In Smeren Met Wat

 • Auteur
  Berichten

 • IH
  Bijdrager
  #10284926

  Hallo,

  Hebben jullie tips mrt wat ik het beste op me buik en borsten kan smeren.

  Ik ben nu 10+4 en krijg op mijn borsten al rode strepen.

   

  Liefs IB


  Lentekindje
  Bijdrager
  #10284929 Quote

  Hi! Ik denk dat smeren vrij weinig zin heeft eerlijk gezegd. Het is een beetje genetisch bepaald of jij makkelijk striae krijgt of niet. Als je echt striae wilt voorkomen zal je ver voor je zwangerschap al maatregelen moeten treffen door behandelingen te ondergaan om je bindweefsel te verstevigen denk ik. 
  Desondanks smeer ik zelf ook hoor, maar verwacht geen wonderen! Ik vind het zelf gewoon heerlijk om mijn buik lekker in te smeren en ik merk dat ze er ook op reageert of als ze heel druk is er juist rustig van wordt. 
  ik gebruik zelf zwangerschapsolie van Palmers en de buikbalsem van zwitsal. Succes!

  #10284934 Quote

  Ik heb me ook rot gesmeerd met alles wat toen op de markt bestond.

  helaas niks heeft  geholpen.

  Het paarse wordt gelukkig later steeds lichter. 


  MijnMeisjes
  Bijdrager
  #10284940 Quote

  Het is inderdaad genetisch bepaald of je er aanleg voor hebt of niet. Ik heb de hele zwangerschap netjes gemeerd met zogenaamde speciale buik cremes tot mijn buik rond 35 weken enorm ging groeien en ik van mijn rug tot buik vol zit met hele pijnlijke striae.  
  Het enige wat mijn zere huid toen nog kon verdragen en ook niet zonder kon was babyolie van Neutral. Zo bleef de huid soepel en vet. 


  Klijn
  Bijdrager
  #10284941 Quote

  Er is inderdaad niks dat kan garanderen dat je geen/weinig striae krijgt. Smeer wat je zelf fijn vindt! Je huid extra goed verzorgen kan tenslotte geen kwaad, maar verwacht niet dat je er iets mee kunt voorkomen…

  #10284950 Quote

  Niets, want het gaat niet helpen 😉 Je krijgt het wel of je krijgt het niet. Als het pijnlijk is, dan kun je er olie op gaan smeren.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10284963 Quote

  Zwangerschapsolie van de tuinen, heb geen een striae gekregen 


  Galileo
  Bijdrager
  #10284964 Quote

  Ik vond het heerlijk om mijn buik en borsten te scrubben met een of andere scrub-modder van rituals. Ooit gekregen en stond in de kast, vond het heerlijk! Overigens heb ik borst én buik altijd zelfde behandeld en zijn de tieten nu gestreept en m’n buik nog normaal. Niet mooi, maar we maken er maar beste van! Dochter is wel heel mooi;)


  Nur
  Bijdrager
  #10284967 Quote

  Het is idd genetisch bepaald.. Maar ik gebruik cacao boter en vind het ueeeerlijk lekker naar het douchen! Op gegeven moment gaat je buik wel strak staan dan is het super fijn! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct