Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikecho En Bloedonderzoek

 • Auteur
  Berichten

 • RB199224
  Bijdrager
  #5721630

  Hallo.

  Zijn er hier mensen die wel is een buikecho hebben gehad en een bloed onderzoek hebben gekregen door een arts die door zijn gestuurd?

  ik ben hier best onzeker over. Ik heb 3x binnen een maand bloedverlies gehad en ik had 1 maart me nod en daarvoor weer bloed gehad en na me nod helemaal totaal niks.  maar ook steeds oud bloed. Maar ik heb rommelende darmen en veel misselijk en moe en soms een beetje duizelig en veel warm en koud. Mijn vagina is namelijk erg warm en me buik ook en heb steeds krampjes en voel me anders. Mijn onzekerheid is straks heb ik iets wat niet goed is en ik ben compleet bang voor de dokter of artsen. Iemand hier ervaring mee of ook een onderzoek gehad?

  Groetjes


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #5721678 Quote

  Hallo,

  sorry voor mijn vraag, maar ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt. Denk je dat je zwanger bent maar geeft de test negatief aan en wil de dokter in je bloed kijken of je zwanger bent, of ben je wel zwanger maar heb je ook bloedverlies gehad?

  het is naar voor je dat je nu in deze onzekerheid zit! En ook lastig dat je bang bent van de dokter! Ik ben zelf als de dood voor naalden. Toen ik zwanger was hoefde ik maar 2 keer in plaats van 3 keer te prikken omdat er twee samen gevoegd konden worden, bij mij dachten de verloskundigen goed mee. Misschien zou de dokter voor jou ook zo iets kunnen doen en bijvoorbeeld wat extra afnemen voor als je zwanger blijkt?

  de kwaaltjes die je beschrijft lijken wel zwangerschapskwaaltjes. Ik had zelf de eerste weken van de zwangerschap (en de laatste weken ook) wat krampen die wel wat weg hadden van menstruatiekrampen. Ik had het ook warm, niet per see mijn buik maar overal. De misselijkheid begon bij mij in week 6, maar je hoort vaak zat dat het ook eerder kan beginnen. Wat die kwaaltjes betreft zou ik me persoonlijk geen zorgen maken als je graag zwanger zou willen zijn.

  en de buikecho, zou dat een uitwendige echo zijn, of een echo om de organen te checken of een echo om te zien of je zwanger bent? Een zwangerschap zou voor zo ver ik weet pas met 6 weken ongeveer te zien zijn. (Maar mijn eerste echo was met 10 weken, dus dat weet ik niet zeker).

  Heb je zwangerschapstesten gedaan? Ik testte zelf een week na mijn Nod pas positief, misschien jij ook wel over een paar dagen?

  Heel veel succes in ieder geval! Ik hoop dat de dokter goed met je mee wil denken om het zo aangenaam mogelijk te maken voor je!

  Groetjes!


  RB199224
  Bijdrager
  #5721690 Quote

  Haihai.

  Nee helemaal gekke vraag en maakt niks uit! Ja ik heb paar testen gedaan en bleken negatief ik heb heel vaak negatieve testen in me hand gehad en ook ik zou heel graag een positieve test willen hebben. Ik heb deze weken nog geen test gedaan omdat ik weer bang ben om negatieve testen te krijgen en mijn arts zei dat hij het gaat onderzoeken en ook om de 3x in de maand ongi maakte hij zich ook zorgen. De wens is zobiezo om zwanger te zijn maar aangezien ik er nu niet meer zo mee bezig ben dan in het begin. en deze symptomen steeds meer begint te komen. wou het na kijken op eventuele HCG van het bloed en zwangerschap en de baarmoeder omdat ik soms best vaak menstrueer.

  het stond er misschien een beetje raar neer inderdaad maar ik bedoelde het op deze manier.  Ik ga eingelijk echt nooit naar de arts of huisarts omdat ik er totaal niks mee heb en echt bang ben. Gelukkig gaat me vriend wel mee.

  Dankjewel ☺


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #5721697 Quote

  Dan wens ik je een goede zwangerschap toe! Ik hoop dat de dokter kan vinden wat er aan de hand is, en heel fijn dat je vriend met je mee gaat!

  Ik hoop dat je hier vrouwen met ervaring met de bloedtest en echo kan vinden! Ik heb zelf alleen een 10 weken echo gehad, toen wist ik al dat ik zwanger was. Ik had toen een inwendige echo omdat ze een zwangerschap nog niet via de buikwand kon vaststellen. Inwendig was de kleine toen al wel heel duidelijk te zien gelukkig.


  RB199224
  Bijdrager
  #5721731 Quote

  Haihai.

  Ja dat is inderdaad ook veel handiger en fijner dat je het al wist en op de hoogte was en gewoon een echo kreeg.  ik hoor ook wel is dat meisjes of vrouwen testen doen en dat had geen zin die kwamen erachter via een buikecho of bij een gyno. Nu wil ik niet zeggen dat ik zwanger ben maar ik voel me anders dan dat ik me bloedverlies had. en ben gewoon op soms en misselijk en alles. Maar ik zie het wel wat eruit komt! En ja naalden daar heb ik helemaal al een gloeiende hekel aan! Gadsdie meestal paar seconden voor je het prikje voelt. Maar ik ga me maar is proberen niet zo op te stressen en gewoon er voor gaan.

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct