Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikje?

 • Auteur
  Berichten

 • Deniseblij
  Bijdrager
  #5696141

  Hi,

  Ik ben 7 weken zwanger ❤️. Sinds 2 weken een  buikje, die ik voorheen niet had. Is dit gewoon een opgeblazen gevoel of kan het al zijn dat je iets begint te zien?

  Dank jullie wel!


  Martina Spierts
  Bijdrager
  #5696145 Quote

  Hey hey,

  Ik ben zelf nu 15 weken zwanger en heb echt al een flinke buik. Mensen zeggen er ook echt wat van (heel irritant). Volgens mijn vk is het nooit goed. Zie je niets krijg je het verwijt of de baby wel goed groeit en heb je een flinke buik dan krijg je steeds de vraag of je zeker weet dat het er geen twee zijn. Niets van aantrekken! Ik had ook al vrij snel een buikje wat in het begin kwam door mijn darmen. Trek het je niet aan en trek vooral geen knellende kleding aan. Zonde om een hele avond een naar gevoel te hebben omdat je broek te strak zit. Lekker knoopje open of elastiek er om heen. En anders positiekleding, en die is best te dragen hoor tegenwoordig.

  groet Martina


  justborn2016
  Bijdrager
  #5696151 Quote

  Waarschijnlijk komt het door je darmen. Ik kreeg ook al vroeg een buikje en heb toen heel snel positiekleding gekocht omdat mijn eigen broeken echt niet meer lekker zaten. Dit was een opluchting


  Zeep
  Bijdrager
  #5696154 Quote

  Ik ben nu 7,5 week zwanger en heb (vooral ’s avonds en ’s ochtends na het opstaan!) echt een darmenbuikje. Gelukkig ben ik recentelijk wat afgevallen en waren de broeken die ik had al iets te groot geworden, dus die kan ik nu goed aan haha! Maar ik heb van zóveel meiden gehoord dat ze met 8 – 9 weken al een zwangerschapsbroek droegen dus gek is het niet.


  Deniseblij
  Bijdrager
  #5696155 Quote

  Bedankt voor jullie lieve reacties. Dit geeft een goed gevoel.

  Geniet van jullie zwangerschap!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct