Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikkrampen 13 weken zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10235131

  Hi,

  Ik ben nu 13 weken zwanger en ik heb sinds vorige week alleen maar buikkrampen.  Ik had eerst een blaasontsteking. Ik was net naar de huisartsenpost om mijn urine te checken, maar allea was goed en de blaasontsteking is weg. Goed nieuws natuurlijk, maar alleen heb ik toch die buikkrampen. Soms gaat het weg, maar dan dan na een kwartier heb je het weer. Ik heb ook het gevoel dat ik telkens moet plassen. Heeft iemand dit ook gehad?


  SanneStar
  Bijdrager
  #10235133 Quote

  Bandenpijn?? Had ik ook en ging echt door een hel heen.. 

  #10235134 Quote

  Ik weet echt niet als het bandenpijn is. Kan dat wel zo vroeg? Ik heb ook nog gevoelige borsten. Ik maak me zo zorgen


  SanneStar
  Bijdrager
  #10235137 Quote

  Ja zeker! Heel vroeg kan je al bandenpijn hebben! Ik ben net zoals jou vandaag 13 weken zwanger (23feb uitgerekend) en heb bandenpijn gehad tot een week of 8 / 9.. kon af en toe wel janken van de pijn.. alles groeit in een mega snel tempo en je lichaam is dat niet gewent. 

  Nog steeds (niet meer dagelijks) heb ik steekjes bij mijn schaambot en rechts bij me buik.. hoort er allemaal bij vooral bij je schaambot omdat dit het moment is dat meestal de baarmoeder boven je schaambot uit gaat komen en dat voel je.. steekjes die ik rechts heb kan ook wel het kindje zijn.. ik weet dat die rechts ligt.. maar mocht je toch twijfelen bel dan je vk die zijn voor zulke dingen.. 


  Berendsje
  Bijdrager
  #10235139 Quote

  Als je het echt niet vertrouwt, dan bel je toch de verloskundige? In ieder geval fijn dat de blaasontsteking verholpen is.

  #10235142 Quote

  Ik had mijn verloskundige wel gebeld, maar die zei dat ze niet weet wat het kan zijn. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10235144 Quote

  Het zijn ook geen steekjes, maar krampen.  


  SanneStar
  Bijdrager
  #10235174 Quote

  Zolang krampen niet gepaard gaan met helderrood bloed verlies hoef je, je geen zorgen te maken.. probeer te ontspannen en te genieten want stress doet niet veel goeds voor onszelf of voor die kleine

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct