Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikkrampen na miskraam gaan niet weg

 • Auteur
  Berichten

 • Christiana
  Bijdrager
  #10399648

  Hallo,

  Afgelopen donderdag mijn miskraam op gang gezet door middel van medicatie. Ik zat op 10 weken maar vruchtje was gestopt na 7 weken.

  Een ware hell achter de rug gehad, maar gelukkig kon ik na een flinke dosis pijnstillers in de nacht toch nog goed slapen. De volgende dag ging samen met wat ibuprofen en paracetamol best wel goed. Wat zeurderige menstruatie krampen en wel nog veel bloedverlies. Nu vandaag dacht ik dat het dan wel zo’n beetje over moest zijn, maar de buikkrampen zijn weer zo ontzettend hevig. De pijnstilling werkt niet en wil ook niet meer nemen dan mag (ik zit al op 4 ibuprofen en 4 paracetamol in 2 uur tijd). Bloedverlies blijft t zelfde. Vergelijkbaar met een hevige menstruatie.

  Iemand ervaringen hiermee? Hoe lang blijven de krampen? Wanneer trek je aan de bel?
  Gynaecoloog heeft gezegd als je ondraaglijke pijn heb ondanks de pijnstillers, moet je bellen. Ondraaglijk wil ik het niet noemen maar wel erg pijnlijk.

  Zou graag willen weten hoe het bij andere is verlopen. In andere forums kon ik niet veel teruglezen over de dagen erna qua de buikpijn..

  Alvast bedankt!


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10399665 Quote

  Ik zou toch de verloskundige of gynaecoloog bellen. Zoveel pijn lijkt mij niet nodig.
  Emotioneel is dit al zwaar genoeg.
  Zorg goed voor jezelf, je bent het waard!


  LoveK
  Bijdrager
  #10399679 Quote

  Ik zou bellen.. Ik had 1 dag vol krampen en de 2e dag al minder tot niet. Bloedverlies is ongeveer 4 dagen heftig en dan neemt net af en rond dag 7 a 8 stopt het bloeden.


  Chantal xx
  Bijdrager
  #10399683 Quote

  Hoihoi.
  Ik had een mk met 9 weken een hele week flinke krampen gehad! Heel heftig, waardoor ik een keer zelfs niet goed werd. Had toen zware naproxen gekregen en die werkte toen wel.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct