Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikkrampjes

 • Auteur
  Berichten

 • Aurelia
  Bijdrager
  #10436009

  Lieve mensen,
  Ik heb een dochter van 2 maand en ze heeft erg last van buikkrampjes. We hebben van alles geprobeerd om de pijn te verminderen. We doen aan massages een lekker warm bad/douche, druppels, goed boeren, dragen in de draagzak en we hebben zelfs dieetvoeding gehaald speciaal voor buikkrampjes bij de Kruidvat. Alleen niks helpt ze blijft van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat huilen. Ze laat enorme scheetjes en we zijn radeloos op het moment. Heeft iemand hier nog meer probleempjes mee en hebben jullie tips?


  JanuariMama
  Bijdrager
  #10436014 Quote

  Wat vervelend voor haar! Ik heb er geen ervaring mee maar wel gehoord dat zoiets als de KipKep woller warmtekussen goed kan helpen. Misschien het proberen waard?
  En anders even contact met de huisarts, misschien koemelkeiwit arme voeding proberen.. Sterkte!


  Aurelia
  Bijdrager
  #10436021 Quote

  Bedankt voor je reactie misschien inderdaad het beste om toch even de HA voor de kleine meid te bellen


  With love
  Bijdrager
  #10436025 Quote

  Wij hebben veel baat gehad bij Ibirogast druppels! Het is helemaal natuurlijk!


  StephW
  Bijdrager
  #10436040 Quote

  Och vreselijk, hier gaf sab simplex een klein beetje verlichting, de rest niet (osteopaat, vsm, kipkep, infacol..). Dragen was fijn en de rest was uitzitten. Hopelijk neemt t snel af!


  Aatje
  Bijdrager
  #10436043 Quote

  Ja hier ook sab simplex.. t ging niet over maar werd wel beter te doen! Veel meer dan wat je allemaal al noemt kan je volgens mij niet doen.. in de tummy tub ipv badje is mij nog wel eens verteld maar dat kan natuurlijk niet de hele dag ;).

  Lees ook: De meest voorkomende babykwaaltjes

  AnnetdeK
  Bijdrager
  #10436053 Quote

  Naar is het hè? Mijn zoontje van 2m heeft ook veel last van krampjes. We zijn sinds een paar dagen begonnen met Orthiflor Start (probiotica) en ik heb het idee dat het wel minder is. Misschien kun je dat ook eens proberen, er schijnen veel kindjes baat bij te hebben.


  Ramboo
  Bijdrager
  #10436087 Quote

  Lastig! Bij ons hielp de osteopaat.


  Plientje
  Bijdrager
  #10436107 Quote

  Hier had mijn dochtertje ook enorm veel last van maar bij haar bleek het uiteindelijk koemelkallergie te wezen waardoor ze zo veel huilde en last had van der buikje. We hadden toen ook van alles geprobeerd. Enige wat een beetje verlichting gaf aan de buikpijn bij haar was dragen en rond wandelen met haar op de arm. Hou vol en hopelijk is er snel verlichting

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct