Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikkrampjes of niet

 • Auteur
  Berichten
 • #10408250

  Als jullie kindje last heeft van buikkrampjes, stoppen ze dan met drinken of drinken ze gewoon door?


  Gepke Bethlehem
  Bijdrager
  #10408257 Quote

  Meestal vinden ze drinken (zuigen) of een speentje dan fijn. Dat verzacht de pijn. Mijn jongens dronken toen gewoon.

  #10408286 Quote

  Juist wel! Daarom word het vaak verward met honger, wat het juist alleen maar erger maakt..

  #10408287 Quote

  Dat ervaar ik nu dus ook alleen blijft ze haar vingertjes in haar mond te doen. En als ze klaar is gaat ze niet huilen maar echt krijssen

  #10408288 Quote

  Is het in haar geval niet gewoon echt honger dan? Is het na elke voeding? Geef je borst of fles? Krampjes zie je vaker vanaf een half uur na de voeding.. Hier ook erg onrustig tijdens en gelijk na de fles, bleek bij ons verborgen reflux te zijn.

  #10408289 Quote

  Bijna elke ze krijgt 120 cc en in de avond lijkt ze er niet genoeg aan te hebben maar t is nu wel erg vaak dat ze haar handje in de mond doet na 1x 120 cc im de avond dus heb haar erna weer 120 gegeven 2x 60 cc maar ze bleef huilen

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10408290 Quote

  Misschien zuigbehoefte? Of een boer die vastzit? Te snel gedronken? Is altijd heeel lastig om te snappen bij zo’n kleine 🙈.. Zelf ook altijd vanalles proberen, dat het gewoon ineens een poepluier ofzo blijkt haha. Uiteindelijk kom je er achter wat het is. Hier overigens bij beide altijd een huiluurtje gehad tussen de een na laatste en laatste fles..

  #10408670 Quote

  Het lijkt wel of de voeding niet genoeg vult, maar de hoeveelheid wel teveel is. Wij hadden dit ook een week lang. Onze zoon is 8 weken en bleek verborgen reflux te hebben. Continue willen drinken, maar zijn maag kon dit helemaal niet aan en dat deed zeer en kreeg hij kramp. (Kan je checken door aan zijn mondje te ruiken, ruikt het zuur, dan kan het dus hetzelfde zijn) Wij dikken nu zijn voeding in met johannesbroodpitmeel, geven vaker kleinere beetjes, hebben Infacol tegen lucht in het buikje en darmen en verder nog probiotica van golden naturals om de darmen sterker te maken. Verder alles schuin gezet en na het eten een half uur rechtop houden. Het is wat veel, maar hij is nu heel relaxt, huilt amper, is voldoen na een fles en groeit goed met 1 a 2x per dag een poepluier. En daarnaast is het vaak maar voor de eerste paar maanden. Als ze meer vaste voeding krijgen dan gaat de reflux over.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct