Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikpijn en zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Daiss
  Bijdrager
  #10195200

  hey , ik ben even benieuwd.. en toch een beetje bang.

  Op 2 maart kwam ik erachter dat ik zwanger was ik voelde niks geen buikpijn misselijk niks. Maar goed de testen liepen op. Op 13 maart kreeg ik behoorlijke buikpijn en bloed dus ik had een mk. Paar bezoekjes ziekenhuis en ik was uit eindelijk schoon..

  nu had ik op 10 april weer een eisprong en had ik eigenlijk vanaf 4 dagen voor mijn nod ontzettende buikpijn weer ik ging er dus vanuir dat ik ongesteld werd. Woensdag op nod een test gedaan en ik was echt zwanger! Nu houd die buikpijn alleen aan niet continue maar hij is vaak aanwezig! Hebben meerdere dit?? En ben eigenlijk wel een beetje bang dat het weer misgaat vandaar mijn vraag!

   

   


  Galileo
  Bijdrager
  #10195202 Quote

  Ik heb aan het begin van mijn zwangerschap ook veel last van buikpijn gehad. Met name krampen die lijken op menstruatiepijn. De krampen waren ‘s nachts vaak het heftigst, maar kwamen ook overdag voor. Volgens de verloskundige werden ze veroorzaakt door het oprekken van de baarmoeder. Na een week of 9 werd de pijn minder, inmiddels ben ik 31 weken zwanger, dus het hoeft niets negatiefs te betekenen. 

  #10195214 Quote

  Ja ik had veel buikpijn. Soms zo erg dat ik er niet eens doorheen kon lopen ofzo. Nu 34 weken. Bij mij zal het met name darmen zijn geweest. Bedenk je hoe laag je baarmoeder nog zit. Vaak zit je buikpijn een stuk hoger. Zo relativeerde ik het in ieder geval 


  Daiss
  Bijdrager
  #10195216 Quote

  Thanx voor jullie reactie.

  ik ga er ook ma vanuit dat dit hoort

  zolang ik nog geen bloed heb denk ik maar🙈🙏

   


  Kay
  Bijdrager
  #10195235 Quote

  Wat vervelend van de miskraan.

  Ik had dit ook in het begin van de zwangerschap, kan je baarmoeder zijn die oprekt, darmen of zelfs al je banden. Ik zit nu op 29 weken en buikpijn is er soms nog steeds.

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct