Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikpijn Na Ovulatie

 • Auteur
  Berichten

 • Samsam
  Bijdrager
  #10265681

  Hai dames (en heren..?) 🙂 

   

  Zijn er meer dames die vlak na hun ovulatie enorme buikpijn en darmkrampen hadden? 

  Ik heb ondertussen 3 dagen geleden m’n eisprong gehad, gisteren zat alles weer “op slot” tijdens het klussen, dus we hebben hem zeker niet gemist! We hebben ons best gedaan, maar het is na m’n miskraam in januari 2018 niet meer raak geweest. 

  Maar gisteren kreeg ik opeens buik pijn en m’n darmen hielden maar niet op met borrelen en ik had ook aardig last van windjes 🙈 Vanmorgen in bed weer m’n darmen en windjes, maar buikpijn in mindere mate. 

  Hebben jullie dit wel eens meegemaakt? En wat hielp hiertegen? 

  ps. Ik ben sinds kort weer begonnen met foliumzuur, vitamine C en tarwekiemolie en vriendlief zit aan de vitamine D en selenium. ☺️


  Kaboutertjeeee
  Bijdrager
  #10265707 Quote

  Hey,

  Hier geen buikpijn maar ook 3 dagen geleden ovulatie gehad en ben sinds vanavond zo misselijk.  Ik zal er wel te snel iets achter zoeken en heb geen idee of dat zo snel al kan.  

  Maar wou het toch ff delen. 


  SanneStar
  Bijdrager
  #10265785 Quote

  Ik voelde me toen de tijd (mei/juni) met mijn eiersprong niet lekker.. na me eiersprong nog steeds niet.. week voor NOD misselijk, stemmingswisselingen, hoofdpijn en een apart gevoel in me onderbuik.. ik wist toen gewoon ik ben zwanger ookal was het de eerste ronde eerste kindje.. had me nog nooit eerder zo gevoelt.. 4dagen voor me NOD een test gedaan en hartstikke positief! 

  waarom ik me zo voelde?? Misschien toch omdat het meteen raak was?? Veel vrouwen zeggen je kan dan nog niets voelen enzo.. ik betwijfel dat enorm door m’n eigen ervaring.. wou toen eigenlijk al een week voor me NOD testen maar vriendlief zei wacht nog maar even is nog vroeg en je wil geen teleurstellingen.. op zijn advies niet gedaan.. maar vraag me wel is af wat de uitkomst van de test was geweest als ik t wel had geprobeerd.

  dus ik hoop voor jou dat dit ook toch een soort van teken is dat t goed zit, raak is.. heel veel succes!! Wanneer verwacht je, je NOD?


  Samsam
  Bijdrager
  #10266478 Quote

  @sannestar wat super, vooral bij de eerste keer, gefeliciteerd nog! M’n NOD is over 8 dagen. Ergens ben ik bang dat het zo is omdat ik teveel mee bezig ben, maar Dat hoop ik niet!


  Samsam
  Bijdrager
  #10266479 Quote

  Vreemd hè! Hopen op het beste! 


  Samsam
  Bijdrager
  #10266481 Quote

  wat super, vooral bij de eerste keer, gefeliciteerd nog! M’n NOD is over 8 dagen. Ergens ben ik bang dat het zo is omdat ik teveel mee bezig ben, maar Dat hoop ik niet!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MyrtheABA
  Bijdrager
  #10286151 Quote

  Hello!

  Ik ben nu 3 maanden gestopt met de pil. Al 3x rond mijn ovulatie mega buikpijn gehad. Lichte steekjes bij mijn liezen. En echt buikpijn. Borrels in mn buik.

  Vorige maand dacht ik echt dat er iets gebeurde maar helaas toch ongesteld geworden. Maar wie weet was er toch wat gaande… Ik weet het niet, maar dit heb ik nog nooit gevoelt…


  silllb
  Bijdrager
  #10286165 Quote

  hey 

  hier precies t zelfde verhaal 3 dagen na ovulatie last van krampen in mn onderbuik wat door trekt naar mn lies en mn darmen zijn behoorlijk vanslag

  sinds een maand begonnen met foliumzuur 

  zitten momenteel in ronde 11 


  Liesle
  Bijdrager
  #10286175 Quote

  Ik voelde de eerste keer ook vanalles en was toen ook zwanger in ronde 1. Ik was er heilig van overtuigd dat ik zwanger was en was het toen dus ook. Nu heb ik al twee rondes precies hetzelfde gevoeld en werd ik gewoon ongesteld. Ik denk dat heel veel symptomen gewoon door toegenomen progesteron komen en dat het daarom vaak toch niet indicatief voor een zwangerschap is.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct