Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikpijn Tijdens Slapen

 • Auteur
  Berichten

 • Maanbo
  Bijdrager
  #10295350

  Hi meiden!

  ik ervaar al enkele weken veel buikpijn tijdens het slapen. Ik word er gewoon wakker van. Vaak als ik ga plassen dan zakt het weer wat, al is het dan niet weg, maar een een uur later begint het weer… overdag trekt het weg. Echt een heel naar gevoel. Het is ook niet 1 kant van mijn buik maar echt mijn hele buik. Meer meiden last van? Of weet iemand wat het kan zijn?

   

  #10295382 Quote

  Blaasontsteking?


  Maanbo
  Bijdrager
  #10295392 Quote

  Nee dat bleek ik niet te hebben daar dacht ik zelf het eerst aan dus dat heb ik al laten uitsluiten.

  #10295412 Quote

  Ik heb het ook, hoever ben jij nu? Geen idee wat het is, maar ik word er ook steeds wakker van… Verloskundige dacht aan bandenpijn, maar het zit bij mij ook wel over m’n hele buik en vooral omdraaien is erg vervelend


  Leeuwinnetje
  Bijdrager
  #10295416 Quote

  Hoi! Ik herken dit wel, maar bleek (ondanks dat ik dacht dat dat niet zo was) toch wat last van obstipatie te hebben. Heb zakjes van dr huisarts gekregen en heb er nu geen last meer van. Zou dat het kunnen zijn? Ik had ook alleen in bed last van de buikpijn!

   

  #10295425 Quote

  Hoihoi.

   

  ik heb er ook erg last van. Net wat jij zegt als je naar de wc gaat  dan is het eventjes over. Helaas ervaar ik zelf overdag ook de nodige pijn. Ik werk wel maar soms komt het echt uit mijn tenen 😩. In de nacht gebruik ik nu een kruik en dat verlicht toch wel de pijn. Ik hoop snel dat het minder pijnlijk word. ( had dit ook niet bedacht misschien beetje naïef ) 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Maanbo
  Bijdrager
  #10295448 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Vandaag heb ik het toevallig ook overdag, maar meestal alleen snachts en dat het na het plassen wat minder is. Ik ben nu 17 weken… obstipatie kan, want kan altijd al moeilijk naar de wc maar moet zeggen dat het de laatste weken wat dat betreft best redelijk ging…  ik heb zakjes liggen dus kan dat allicht proberen..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct