Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikpijn.

 • Auteur
  Berichten

 • Sabrina Kalkeren
  Bijdrager
  #10031549

  Goedemorgen. Ik maak mijn een beetje zorgen ben nog 4 weken zwanger en heb bijna de hele dag door buikpijn , is dit gezond hoort dit erbij!! Her is allemaal nieuw voor mij.

  Groetjes Sabrina

  #10031559 Quote

  Hoi Sabrina 

   

  ik heb precies hetzelfde. Ik ben 3 weken zwanger maar ik denk telkens dat ik alsnog ongesteld word omdat ik buikpijn en rugpijn heb. Ik lees even mee. Heb jij ook pijn in je rug? 

   

  Groetjes 


  OreoMJL
  Bijdrager
  #10031568 Quote

  Tijdens mijn zwangerschap had ik regelmatig krampen die vergelijbaar waren met regelpijn. Mijn gyn zei mij toen dat dit normaal was. Zo lang er geen bloedverlies bij komt kijken denk ik dat alles ok is. 

   

  Proficiat !


  NLYH
  Bijdrager
  #10031605 Quote

  Het zegt allemaal niks. Bij mijn miskraam 1e miskraam had ik nergens last van. Bij mijn 1e goede zwangerschap had ik buikpijn. Bij mijn 2e miskraam had ik wel buikpijn en bij mijn 2e goede zwangerschap had ik geen buikpijn. Die eerste weken blijven spannend en is afwachten.. gaat vast goed komen! 

   


  Chan1234B
  Bijdrager
  #10031654 Quote

  Ik had bij deze zwangerschap ook echt vaak buikpijn in het begin, echt van die menstruatiekrampen een warme kruik hielp heel erg, eigenlijk kan het het ook zien als een goed teken, je baarmoeder is namelijk aan het groeien wat die pijn veroorzaakt. Het blijft altijd spannend en afwachten die 1e weken.. maar probeer je er niet te druk om te maken. 


  Onzekermeisje
  Bijdrager
  #10031656 Quote

  Hoihoi! 

  Vandaag 1e echo gehad ben nu 6.5 week! Er was een mooi kloppend hartje te zien. Zo fijn gevoel!!!! Vooral nadat ik 5 maand geleden een miskraam heb gehad.  Dan ben je sowieso al erg bang en onzeker!

  Maar ik heb afgelopen 2 weken ook erge buikpijn gehad.. erg veel last van darmkrampen en opgezet gevoel en winderigheid.. ook zit ik heel snel vol en kan ik alleen kleine hoeveelheden op.. had ik voorheen nooit.

  Mijn verloskundige vertelde mij ook dat dit heel normaal is! Je baarmoeder groeit en hierdoor komen je darmen etc in de vernauwing… dit zorgt voor die buikpijn! Vooral in het begin komt dit vaak voor vertelde ze me! 

  Dus ga er vanuit dat het een goed teken is!!! 🙂 

  Succes en probeer er van te genieten!! 

   

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Sabrina Kalkeren
  Bijdrager
  #10031683 Quote

  Bedankt voor alle reacties. 

  Ik heb inderdaad ook last van m’n onder rug. 

  Ik moet mijn er maar niet te druk om maken. 

   

  Groetjes. 


  Sabrina Kalkeren
  Bijdrager
  #10031686 Quote

  Ga er nu gewoon van genieten. 

   

   


  Herfstbaby
  Bijdrager
  #10031697 Quote

  Ik heb in week 4, 5, 6 en deels van 7 vrijwel continue buikpijn gehad. Voelde als zeer heftige menstruatiepijn waar ik af en toe echt van moest gaan zitten of liggen. Sinds 7.5 weken neemt het af en heb ik af en toe steken. Die zijn vervelend maar te doen. Morgen 9 weken zwanger en met het kindje gaat het prima. Mijn darmen zijn wel zo overstuur dat ze van de week niks konden zien bij de uitwendige echo. Verloskundige verbaasde het dan ook helemaal niet dat ik zo’n pijn had. Bij de inwendige echo was er gelukkig wel een mooi kindje te zien. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct