Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buikpijnen

 • Auteur
  Berichten
 • #10364155

  Goedenavond,

  Ik word in juni voor het eerst moeder en ben nu ongeveer 5 weken zwanger. Ik heb sinds 3 dagen stekende pijnen in de linker en rechter kant van mijn buik. Ter hoogte van mn eierstokken. Is dit normaal? 


  Galileo
  Bijdrager
  #10364290 Quote

  Hoeft niets geks te zijn. Bij mijn eerste heb ik ook veel buikpijn gehad, met name tussen week 6 en 9 en dan vooral ‘s nachts. Hele heftige krampen, die soms wat minder werden als ik een kruik tegen mijn buik aanhield. Volgens de VK was dat het rekken van de baarmoeder. Uiteindelijk een gewone zwangerschap gehad en gezonde dochter op de wereld gezet. 


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10364297 Quote

  Ik had het ook bij mijn eerste zwangerschap, bleek bij mij obstipatie te zijn. Ik heb het nu weer, ben 6 weken zwanger van de tweede. Ben nu meteen begonnen met zakjes dulcosoft tegen obstipatie. Het werkt goed en daardoor minder krampen. Hopelijk is het bij jou ook zoiets “onschuldigs” 🙂


  Lewis
  Bijdrager
  #10364303 Quote

  Ik had best wel wat kramp die eerste 2 weken vanaf dat ik ongesteld had moeten worden. Ik was er soms zo zeker van dat het mis ging en dat ik gewoon ging bloeden. Maar na week 6 of 7 trok het langzaam weg. 


  MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10364561 Quote

  Heb ik ook gehad! Na 6 a 7 weken was het over.

  En heb nu een gezonde dochter van 4 maand. 


  Fleurtjes
  Bijdrager
  #10364706 Quote

  Ik ben morgen 7 weken zwanger en heb dit ook al van een paar weken😢. Hoop niks ernstigs. Volgende maandag eerste echo. pas om 20:30uur

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  LoveK
  Bijdrager
  #10365839 Quote

  .

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct