Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Buitenbaarmoederlijke zwangerschap

 • Auteur
  Berichten

 • SuusX
  Bijdrager
  #10268110

  Hallo, 

  Ik ben afgelopen vrijdag geopereerd aan een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en mijn linker eileider is verwijderd. Ze hebben behoorlijk wat verklevingen gezien in mijn buik waarschijnlijk na de keizersnede van 1.5jaar geleden en ze zijn bang dat mijn andere eileider ook niet goed functioneerd dus daar zal nog naar gekeken gaan worden na een aantal weken.

  Nou hebben ze in het ziekenhuis gezegd dat ik bloed verlies zou krijgen maar nu ruim 48 uur later nog niks te zien. Nou ga ik me hier dus zorgen om maken of dat wel goed is.. 

  Zijn er hier vrouwen die dit ook hebben meegemaakt?

   


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10268135 Quote

  Ik heb in april een operatie gehad om een eileider te verwijderen (nadat ik eerder een bbz had die aanvankelijk spontaan leek op te lossen maar toch schade achterliet). Ik ben op de ochtend voor de operatie ongesteld geworden, dus had wel wat bloedverlies in de dagen erna, maar echt niet meer dan normaal bij een menstruatie voor mij. Met 2 dagen ook gewoon weer voorbij. Ik heb wel nog wat gebloed de eerste dag uit de wondjes van de operatie zelf, maar dat was het ook wel. Volgens mij hoef je niet per se naar buiten toe te bloeden, ook al hebben ze rond je baarmoeder gezeten met de operatie. Ze waarschuwen wel vaker voor bloedverlies terwijl dat niet altijd (in noemenswaardige hoeveelheden) optreed.
  Maar als je je er zorgen over maakt kan je natuurlijk altijd bellen naar de artsen/ziekenhuis die je behandeld hebben. Je hebt natuurlijk in een paar dagen tijd een hele hoop meegemaakt waar je waarschijnlijk tot voor kort nooit mee bezig was, dus om een beetje extra geruststelling vragen kan geen kwaad. 

  Heel veel sterkte ermee!

  #10270654 Quote

  Hoi,

  Ik heb 13 weken geleden een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en na de operatie 3 papiertjes met bloed gehad. Dit was volkomen normaal vertelde de gynaecoloog.

   

  Nu weer een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en rechter eileider weggehaald 3 dagen geleden. En nu wel bloed verlies. Dit heeft ook te maken of ze de baarmoeder schoon maken tijdens de operatie. Dus dat kan je altijd nog na vragen aan de gynaecoloog.

   

  Succes met het verwerken.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct