Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bv Zelf Drinken

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10150202

  Okee dit klinkt  best raar.  Maar mijn dochter drinkt niet altijd dr afgekolfde melk helemaal op uit een flesje. Gisteren wou ze de laatste voeding helemaal niet en sliep gewoon door.  Daar zat ik dan met een hele voeding die ik weg kon gooien. Ik vind t zo zonde. Nu heb ik wat gehoord dat bv ook goed Voor jezelf is en voor de nieuwe bv aanmaak. Maar of dit nou echt zo is. Ik dacht mss kan ik dan de bv die over blijft zelf drinken. Maar vind t toch wat gek. En was benieuwd of er vrouwen zijn die dit wel doen


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10150226 Quote

  Haha, klinkt inderdaad een beetje raar. Je kunt het niet over je hart verkrijgen zeker om het weg te gooien. Borstvoeding wordt gemaakt uit stoffen in je bloed, niet uit wat je eet of drinkt. Maar, ik denk ook niet dat het kwaad kan.

  Mijn dochtertje eet veel beter dan dat ze drinkt, soms voeg ik wat borstvoeding toe aan haar hapjes of ik doop haar brood er in. Hangt natuurlijk van de leeftijd af. 

  Maar ik gooi ook flink wat weg en het went. Ik heb het geluk dat ik voldoende kan kolven, dus ze komt niets tekort.


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10150230 Quote

  Oh, ze is nog best jong zie ik van een eerder bericht. Kun je anders een kleiner flesje geven en daarna nog aanleggen. Dan kun je een deel van de afgekolfde melk apart houden om in te vriezen. Hoef je het niet weg te gooien. Zo rond de 8 weken gaan de drinkreflexen plaats maken voor aangeleerd drinken. Misschien is dat het. Of heeft ze er gewoon even geen zin in nu. 


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10150253 Quote

  Ik vind het inderdaad zonde om weg te doen. Er zit zoveel tijd in. Ik doe t allemaal met liefde dat zeker. Ze drinkt ineens slechter.  Niet alleen vanuit fles maar ik vanuit borst. Ze heeft om 6uut voeding gehad om 9uur kwam ze niet en nu wilt zee ook niet.  En ze heeft maar 4 voedingen gehad. Ook al 2 dagen geen poepluier gehad. 


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10150262 Quote

  Maar ik denk niet dat ik t echt zelf ga drinken. Heb t weleens geproefd t is niet vies maar t idee is wat raar. Was heel erg benieuwd naar andere. 

  #10150285 Quote

  Ik drink het niet, maar weet wel dat borstvoeding in amerika gebruikt wordt voor kankerpatienten. Het schijnt erg gezond te zijn en het lichaam helemaal schoon te maken bij dagelijks drinken.


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10150299 Quote

  Houd de plasluiers in de gaten, ze moet er volgens mij 6 hebben per dag. Een paar dagen geen poepluier kan ook bij de borstvoeding horen. Hier poept ze ook om de zoveel dagen of zelfs pas na een week. Maar als ze zo slecht blijft drinken,  ga optijd naar de huisarts, voordat ze wel te weinig binnen krijgt of uitdroogt. 


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10150363 Quote

  Ze heeft gisteren wel prikjes gehad dus misschien had hier mee te maken. Heeft uiteindelijk aan de borst gedronken. En heeft wel veel plasluiers. Maar ik hou t toch even goed in de gaten!  Bedankt 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct