Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cadeau 1 jaar

 • Auteur
  Berichten

 • Daniek
  Bijdrager
  #10469176

  Hoi mama’s van een dreumes,

  Ik vind het stiekem vreselijk dat ik van het baby forum hierheen ga, mijn meisje word groot en is bijna geen baby meer😭😱🤣

  Maar oke dat gezegd hebbende hierbij de vraag. Wat is een leuk cadeau voor een baby die 1 word?

  Ik denk zelf aan een loopauto, loopfiets, ballenbak, keukentje? Maar ik hoor graag wat nou echt leuk is en waar ze iets aan hebben.

  Alvast bedankt voor het meedenken. 


  Pandalover
  Bijdrager
  #10469177 Quote

  Jaa een loopfiets is super leuk en dan vooral degene met eerst 3 wielen en die je dan later om kan bouwen tot 2 wielen. Daar hebben ze langere tijd iets aan 🙂


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10469180 Quote

  Onze dame heeft voor haar eerste verjaardag een wobbel gekregen. Eerst met hulp spelen en nu lukt het al best goed zelf (bijna 1.5) Van familie kreeg ze een houten schommel en poppenbedje, badspeeltjes, haar eerste tekenspulletjes (kleurboek en krijtjes van studio skinky) en boekjes. Ze speelt met alles even graag. Haar knuffeltjes worden iedere ochtend uit bed gehaald en ze legt ze meerdere keren per dag weer lief terug in het poppenbedje. Op de schommel kan het niet hard genoeg gaan en de andere spulletjes worden ook goed gebruikt. Een keukentje willen we haar met Sinterklaas/Kerst geven. Ze speelt al volop met pannetjes en doet ons nu ook na als we aan het koken zijn.


  With love
  Bijdrager
  #10469181 Quote

  Loopfiets is super leuk! Wij hebben idd ook een driewieler, die omgebouwd kan worden. Keukentje zou onze zoon ook geweldig vinden. Hij speelt graag met pannen.
  Boekjes zijn altijd leuk om te vragen! Bobbi is hier favoriet.
  Fijne verjaardag alvast!


  RomyVM
  Bijdrager
  #10469189 Quote

  Loopfiets idd een driewieler, want een tweewieler lukt echt niet voordat ze 2 jaar zijn. Mijn oudste dochter kon pas met 2.5 jaar op een tweewieler, mn jongste ‘al’ met 23 maanden.

  Verder is het keukentje hier favoriet ,mn dochter van bijna 4 speelt er nog dagelijks mee. De muzikale ark van noach is leuk, een pop met accessoires en wandelwagentje, dokterssetje, losse autootjes, watertafel voor buiten, zandbak.
  Maar ook klei, waterverf, houten puzzels, een magneetspel met visjes en Nijntje verstoppertje of boekjes met geluiden zijn leuk!


  RomyVM
  Bijdrager
  #10469190 Quote

  Wobbel vind ik gruwelijk, mn zus heeft er één en ALTIJD zitten daar vingers of tenen van mn kids onder. Ik kan echt niet met dat ding, vind het een stomme houten plank waar ik altijd over struikel haha.

  Nog een goeie tip is een wheelybug, daar hebben mn kids toch veel plezier van. Met 3.5 jaar past mn oudste dochter nog op de kleinste variant van wheelybug.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  MammavanLoesje
  Bijdrager
  #10469191 Quote

  Wobbel, loopfiets, knutsel spullen (vingerverf, klei), zoef zoef.
  Mijn dochter speelt heel veel met houten bloemen die kun je zelf op een stokje doen en soort van rijgen (krijg het moeilijk uitgelegd) is voor de fijne motoriek en een speelgoed keybord is favo.


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10469192 Quote

  Wij hebben een loopkarretje gegeven waarvan je de wieltjes stroever kon zetten. Ons mannetje liep toen nog niet los dus dat was heel handig. Van mijn schoonouders kreeg hij een heel leuk bakfietsje met zijn naam erop en van mijn ouders een houten speelgoedkist. Verder was hij ook heel blij met grote stapelblokken van Nijntje. Wat ik zelf later nog heb gekocht en wat ook een tip is: dikke kleurpotloden van stabilo. Volgens mij heten ze Woody oid. Ik zie en wobbel of wheely bug ook vaak als cadeautje voor de eerste (of tweede) verjaardag. Succes met kiezen!


  AAY
  Bijdrager
  #10469198 Quote

  Mijn zoon is ook net 1 jaar en krijgt op zijn verjaardag, een loopfiets, ballenbak, en een elektrische auto. Dit zijn dan de kadotjes van opa, oma, tante’s oom. Verder vroegen de andere famm leden wat wij wilden,dat mochten ze zelf weten geen idee wat hij verder krijgt. 🤷🏽‍♀️

  Maar, een ballenbak, loopfiets, loopauto is zeker leuk!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct