Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cadeau 2 jaar meisje

 • Auteur
  Berichten
 • #10348498

  Hoi!

  Hebben jullie ideeen voor een verjaardagscadeau voor een meisje van 2? Een loopfiets hebben we al en een keukentje past niet echt.. 

  Ben benieuwd! 


  TJF
  Bijdrager
  #10348499 Quote

  Knutselspullen 

  Boekjes 

  Loco bambino 

  Wobbel 

  Pop + spullen 

  Schommel 

  #10348521 Quote

  Ik heb voor mijn tweede verjaardag heeel lang geleden een (kinder)poppenkast gekregen (een kleine opvouwbare, voor van die handpoppen). Ik werd twee toen ik hem kreeg, maar ik herinner me nog dat ik er veel mee speelde met vriendinnetjes op de basisschool, dus jaren later had ik er nog plezier van. Hoewel dat bijna 30 jaar geleden is natuurlijk kwam ik laatst nog datzelfde soort tegen in de winkel toen ik op zoek was naar een cadeautje voor mijn zoontje – dus blijkbaar tijdloos ;). Mijn zoontje van 1 jaar vindt handpoppen in ieder geval wel heel grappig.

   


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10348529 Quote

  Ons dochtertje wordt ook bijna 2 en wij geven haar een pop. Aan de visite vragen we Duplo, kwartet, memory, knutselspullen, kleurboek, houten puzzels, electro, hamertje tik. 


  Onzeker dametje
  Bijdrager
  #10348575 Quote

  Mijn dochter, net 2, kreeg een pop en een poppenwagen. Beiden zijn een groot succes. Poppenbedje had ze al, speelt ze ook vaak mee 


  Crazy
  Bijdrager
  #10348613 Quote

  Ik denk over een springtrampoline. Dit is overal waar ze er een tegenkom een grote hit. Wel een met een net er omheen omdat we weinig gras hebben. 

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar
  #10348633 Quote

  Onze dochter is vorige week 2 geworden. Wij hebben van spellenmerk Jumbo “Ik leer vormen en kleuren” gegeven en een setje grote kralen om een ketting van te rijgen. Vooral die eerste is een megahit! Bewijs dat een cadeau niet duur hoeft te zijn om in de smaak te vallen 😄

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct