Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cadeau Leidsters Kinderdagverblijf

 • Auteur
  Berichten
 • #10134062

  Hai hai,

  Heeft er iemand een leuk idee als kleinigheidje voor de leidsters op het kdv? Wij willen voor de feestdagen een kleinigheidje aan ze geven omdat ze goed voor mijn zoontje zorgen en het hele lieve mensen zijn die hard werken. Ik vind het daarom wel leuk om ze voor de feestdagen een kleinigheidje/blijk van waardering te geven. Het mag 1 cadeau zijn voor de groep of per persoon. Bonbons vind ik een beetje afgezaagd. Heeft iemand een leuke tip?


  RoNa
  Bijdrager
  #10134065 Quote

  Iets gepersonaliseerd laten maken? Theelichtje bijv. met namen erop?

   

  #10134123 Quote

  Uhm doucheschuim of een labello. Werkte voorheen ook in de opvang en in winter kregen we het altijd cadeau van sommige ouders.

  Het idee dat ze eraan dachten was al heel  lief.

  #10134124 Quote

  Uhm doucheschuim of een labello. Werkte voorheen ook in de opvang en in winter kregen we het altijd cadeau van sommige ouders.

  Het idee dat ze eraan dachten was al heel  lief.


  PM
  Bijdrager
  #10134236 Quote

  Hallo,

  Ik had voor de verloskundigen van de praktijk waar ik bij zat kleine weckpotjes (xenos) gevuld met mini verpakte chocolaatjes (mars,twix mini’s) en theezakjes (die nieuwe van pickwick: even uitrusten, ontspannen, etc.) Met foto van onze dochter..

  Maar je kan ook een leuke pot, blik o.i.d vullen met “verwen producten/mini’s” zoals bijv (haar)maskertje,nagellakje,vijltje, badzout,mini douche gel, labello, leuke haaraccesoires, misschien van die parfum mini’s (van die probeer dingen)..

  Cadeaubon ergens aan (Ik geef wel eens een bloemenbon ipv  bloemen omdat er met bijv. verjaardagen meer boeketten gegeven worden en dan kunnen ze dus wat uit zoeken wat ze mooi vinden, ook handig met allergieën en die maak ik aan een bloem vast bijv. Roos)

  Weet je interesses dan kan je iets persoonlijks geven bijv. Iemand die van tekenen houdt een schetsboek of mooie set (kleur)potloden..

  Voor de groep misschien spelletjes..

  Ik weet niet hoe oud je zoontje is maar kan hij praten dan kan je een kado geven want gerelateerd is aan iets positiefs van je zoontje uit gezien bijv. Die juf is zo lief want ze geeft zulke lieve knuffels een knuffelbeer, die juf zingt zo leuk cd, liedjesboek o.i.d ze leest zo leuk voor, leesboek etc. Schrijf dit ook op een kaartje zoiets als omdat (naam zoontje) vind dat je zo lief knuffelt,goed zingt, leuk voorleest etc. Met daaronder bedankt

  Op pinterest staan veel ideeën, kijk bij juffen en meesters bedankjes en je krijgt er een hele hoop..

  Succes en leuk idee om wat te doen voor de leidsters   

  #10134283 Quote

  Bedankt voor de tips. Daar kan ik wel wat mee 😀

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct