Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cadeau Voor De Tweede

 • Auteur
  Berichten
 • #10471735

  Hoi allemaal,

  Onze zoon wordt volgende week alweer 1. De tijd vliegt! Wij zitten een beetje na te denken over cadeaus voor hem en weten niet zo goed wat we voor hem moeten kopen. Omdat hij al een oudere zus heeft van bijna 3 jaar hebben we al ongelooflijk veel speelgoed. We hebben Duplo, smart Max, een keukentje met inhoud, ballen, play mobile, loopfietsen, muziekinstrumenten, enzovoorts. Wij zijn niet van het typische jongens/meiden speelgoed. Heeft iemand tips wat we voor hem kunnen kopen, wat zijn oudere zus bij voorkeur niet meteen confisqueert 😅


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10471749 Quote

  Iets voor in de tuin evt? Schommel, trampoline, zandbak?


  Mamanelle
  Bijdrager
  #10471754 Quote

  Een autogarage? Step?


  MamaE
  Bijdrager
  #10471758 Quote

  Een leertoren

  #10471787 Quote

  Ik zou voor een werkbankje gaan ( wel typisch jongens dat wel)


  RomyVM
  Bijdrager
  #10471792 Quote

  Hier 2 meiden van 3.5 en bijna 2. De Jongste is deze week jarig. We hebben het vandaag alvast gevierd. Wij hebben ook zoveel speelgoed, wisten ook niet wat te kopen.
  Gistermiddag zijn we naar een grote speelgoed winkel gegaan en daar hebben we rond gelopen en uiteindelijk een hello kitty vliegtuig gekocht. Dochter is er erg blij mee.

  Online had ik dit vliegtuig nooit gevonden of uitgekozen, en eigenlijk vond ik het wel heel leuk om gewoon naar een winkel te gaan en daar rond te kijken. Dat gaan we voortaan altijd zo doen ipv uren op internet rondsnuffelen en nog niks kunnen vinden..

  Nu konden we echt kijken waar haar interesse naar uit gaat, t was gewoon hele leuke voorpret!

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10471804 Quote

  Bedankt voor alle tips! Ook het zelf uitkiezen is voor volgend jaar een leuke tip! Nu trekt hij gewoon alles uit de schappen waar hij bij kan, hahaha! Maar we onthouden hem zeker weten!


  Essther
  Bijdrager
  #10471824 Quote

  Wij hebben een trampoline gegeven. Eentje die tot 5 jaar ongeveer gebruikt kan worden. Erg leuk! Van Exit toys, uit m’n hoofd

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct