Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cadeau Voor Dochter Iemand Tips

 • Auteur
  Berichten

 • PM
  Bijdrager
  #10424146

  Dag,

  Onze dochter mocht voor haar broertje (die nog niet geboren is) een knuffel uitkiezen.. nu mag ze deze aan haar broertje geven.. 

  Ik wil haar graag ook wat geven “namens” haar broertje..

  Heeft iemand ideeën?

  Ze wordt deze week 3 jaar (wat het dus lastig maakt om nog een cadeautje te bedenken)

  Iemand een idee? Wil het bedrag een beetje rond de 20 euro houden..

  Dank alvast 


  StephW
  Bijdrager
  #10424158 Quote

  Waar houdt ze van? Lezen? Knutselen? Verkleedkleren? Poppen? Hier werd een poppenhuis enthousiast ontvangen bijv en die zie je veel op marktplaats. Of iets voor in een keukentje, een bellenblaasmachine? Verf, stickerboek, puzzel..

  #10424160 Quote

  Onze zoon krijgt voor zijn derde verjaardag een fiets. Via marktplaats hoeft dat niet heel duur te zijn. En anders iets van een tv programma dat ze graag kijkt? Spirit of brandweerman sam? Paw patrol? Doet het meestal wel goed! En kan ook iets kleins zijn toch, nieuwe kleurpotloden of een kleurboek. Iets typisch voor meisjes zoas lipgloss of kindernagellak.


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10424161 Quote

  Een baby born die ze kan verzorgen net als jij de baby verzorgd? 


  Jolandaw
  Bijdrager
  #10424222 Quote

  Een sieraad. Bv armbandje met naam. Dit zal haar ook later als ze groter is doen herinneren aan de geboorte van haar broertje. Ik wil ook zoiets iets doen bij mijn kinderen.


  MoesjeSharel
  Bijdrager
  #10424226 Quote

  Een baby born die ze kan verzorgen net als jij de baby verzorgd? 

  Ja dit wilde ik ook zeggen. Ik heb ook een pop gehad bij de geboorte van m’n broertje en dan deed ik alles mee met m’n moeder. Dus borstvoeding, in bad en naar bed brengen.
  M’n dochter heeft al twee poppen, badje en bedje dus wij gaan voor een doktersetje. Zodat ze mee kan ‘helpen’ met alle controles. En sowieso omdat ze daar veel mee speelt bij m’n moeder.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Flowerevi
  Bijdrager
  #10424237 Quote

  Hier mijn dochter een dokter tas gegeven van little Dutch is ze helemaal weg van.


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10424708 Quote

  Bedenk me ineens dat ik toen mijn broertje werd geboren ook een kraammand heb gekregen. Mijn moeder had in de kraamweek een mand waar ze elke dag een cadeautje mocht uitpakken. Er was er ook een voor mij waar ik elke dag iets uit mocht pakken. Waren dingen als iets voor de pop, iets lekkers, een badjas etc. Kun je natuurlijk zelf ook aanpassen aan wat jouw kind leuk vindt om te krijgen. 


  Lots
  Bijdrager
  #10424723 Quote

  Mijn dochter van 2 krijgt een bedelarmbandje met een hartje eraan met haar naam en op de achterkant ‘Grote zus’. Daarnaast een klein bedeltje met het initiaal van haar broertje en aan de andere kant een bedeltje in de vorm van een hartje met een klein hartje eruit gesneden. Dat lijkt me een mooi aandenken aan de geboorte van haar broertje en daar heeft ze nog lang plezier van.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct