Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cb Digital Bij Onregelmatige Cyclus

 • Auteur
  Berichten

 • Ylona
  Bijdrager
  #10208666

  Hallo iedereen,

  Sinds augustus vorig jaar ben ik gestopt met de pil. Mijn cyclus duurt telkens 45+ dagen. Iedere maand is weer de vraag wanneer ik ongesteld word. 

  Omdat ik dus ook niet weet of ik een ovulatie heb en wanneer heb ik de CB digital gekocht. Deze gaf de eerste dag van testen een open rondje (niet vruchtbaar) aan. Nu geeft deze test al 7 dagen een knipperende smiley (verhoogd vruchtbaar). Ik wacht dus nog steeds op de vaste smiley. Hebben mensen ervaring met deze test die ook zoveel dagen een knipperende smiley hadden? 

  Groetjes


  Fidoo
  Bijdrager
  #10208826 Quote

  Hoi!

  ik heb precies hetzelfde gehad! Ook een dag of 5 een knipperende smiley gehad. Hierna kreeg ik plots weer een leeg rondje.. snapte er niks meer van. Uiteindelijk wel doorgetest en na ongeveer 3 dagen een leeg rondje te hebben gehad kreeg ik toch een vaste smiley!! Super vaag hoe je cyclus soms kan werken🙈


  Ylona
  Bijdrager
  #10209229 Quote

  Ik zal eens doortesten dan. Op de verpakking staat ook dat als je 3 maanden geen vaste smiley hebt gehad dat je naar de dokter moet gaan.


  Ylona
  Bijdrager
  #10209232 Quote

  ElsieJoy bedankt voor je lange uitgebreide bericht. Ik heb al een inwendige echo gehad. Niets op te zien. Bloed geprikt, alles was goed.. en omdat ik juist te veel in die streepjes wil zien, dacht ik: ik koop een digitale dat is altijd goed. Maar nu ben ik weer geen steek wijzer geworden. 

  Ik mag als ik na een jaar nog niet zwanger ben terugkomen bij de huisarts en dan krijg ik een doorverwijzing naar de gyn. Dat duurt gelukkig niet heel lang meer en dan krijg ik hopelijk meer zekerheid.

   

  Xx’


  Ylona
  Bijdrager
  #10209509 Quote

  Goede tip van de omega 3! Ga ik eens mee starten is altijd het proberen waard!


  Ma Belle
  Bijdrager
  #10209520 Quote

  Mipu is er een kans dat je zwanger bent? Dat kan ook een positieve ovulatietest geven. 

  En om erachter te komen wanneer je ovulatie is geweest (ja dan is hij wel al geweest) deed ik een tijdje ovutesten in combinatie met de basale lichaamstemperatuur meting. Dan weet je dat je ovulatie er aan komt zeg maar, maar je weet ook door de temp stijging wanneer hij is geweest. Vond ik in de eerste maanden vrij betrouwbare informatie geven over mijn cyclus. Nu doe ik niks meer omdat ik ongeveer weet hoe het werkt i n mijn lichaam. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Ylona
  Bijdrager
  #10209739 Quote

  Mipu is er een kans dat je zwanger bent? Dat kan ook een positieve ovulatietest geven. En om erachter te komen wanneer je ovulatie is geweest (ja dan is hij wel al geweest) deed ik een tijdje ovutesten in combinatie met de basale lichaamstemperatuur meting. Dan weet je dat je ovulatie er aan komt zeg maar, maar je weet ook door de temp stijging wanneer hij is geweest. Vond ik in de eerste maanden vrij betrouwbare informatie geven over mijn cyclus. Nu doe ik niks meer omdat ik ongeveer weet hoe het werkt i n mijn lichaam.

  Ik had vandaag een vaste smiley na 9 dagen een knipperende smiley. Dus heb toch een stijging in mijn hormoon! Vandaag even geklust en morgen weer een poging en dan hopen over 3 weekjes een positieve test. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct