Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cb Digital Zegt Zwanger Andere Test Geen Streep

 • Auteur
  Berichten

 • alison
  Bijdrager
  #10572995

  Help, dit heb ik nog nooit gehad.
  Ik heb Vandaag mijn Nod. Ik heb vrijdag 24-7 een test gedaan van clear blue die gaf aan zwanger. Gisterochtend een normale test gedaan van de action deze was ook al licht positief, maar vanochtend deed ik een test van de kruidvat van 2 voor €5 en deze was negatief.

  Niemand kan mij garanties geven dat snap ik, maar met de afgelopen miskraam maak ik me nu toch een beetje zorgen. Herkent iemand dit, hoe liep het af en iemand tips met wat ze nu zouden doen?


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10572998 Quote

  Hey! Bedoel je vrijdag 22-7 of zondag 24-7?
  Zelf vind ik de clearblue het meest betrouwbaar, maar als dat al 4 dagen geleden was en daarna is alles negatief dan vind ik het lastig


  alison
  Bijdrager
  #10573011 Quote

  Zojuist nog een test gedaan van de action deze is weer positief, al had ik gehoopt vandaag echt een knaltest te hebben en dat is niet het geval. Alle testen zijn positief behalve dus die van vanochtend. Ga vandaag nog maar even een cb halen met tijdsindiciatie en dan stop ik met testen. Wordt er zo onzeker van 


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10573036 Quote

  Heel gek inderdaad, zelf heb ik alleen ervaring met clearblue en action en ben daar altijd tevreden mee geweest. Waarom die van kruidvat dan negatief is geen idee, wellicht omdat de rest een early is en ik weet niet of die van kruidvat pas reageert op een hoger HCG gehalte?


  alison
  Bijdrager
  #10573038 Quote

  Dat is juist het vreemde, alleen die van cb was een early en de rest juist niet. Het waren verder allemaal normale testen die dus gisteren voor mijn nod al positief is en vandaag ook weer, behalve dus die van de kruidvat.

   

  #10573052 Quote

  Je bent gewoon zwanger meid. Gefeliciteerd 

  Bij mij sloeg kruidvat en action ook pas HEEL laat aan. En cb bijv. Al wel heel snel. Ben nu 26 weken zwanger.

   

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MommyFaye
  Bijdrager
  #10573053 Quote

  Oh nou in dat geval zou ik die kruidvat lekker negeren en denk ik dat ik je mag feliciteren hoor! 🥳


  alison
  Bijdrager
  #10573066 Quote

   

  Bedankt voor de felicitaties en jullie reacties! Ben blij maar ook een beetje bang door het verleden, maar we hebben een gezond mannetje rondlopen dus ik weet dat m’n lichaam het kan. 

  Heb de testen toch even in huis gehaald en dan doe ik die morgenochtend maar even. Geen menstruatie dus vertrouw er maar op dat het deze ronde gewoon goed gaat. 


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10573069 Quote

  Ik begrijp je gevoel, heb zelf een dochter maar na herhaalde miskramen ben ik in mn huidige zwangerschap ook erg onzeker en al helemaal in het begin. duim voor je dat alles goed blijft gaan maar het begin is er in elk geval🍀

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct