Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cb Ovulatie Blijft Positief

 • Auteur
  Berichten

 • Liefs van
  Bijdrager
  #10468427

  Hi dames, Deze maande de roze CB ovulatie testen gebruikt. 

  Heb in de avond getest omdat ik het smorgens vaak in m’n routine vergeet. Elke avond rond de zelfde tijd ook. Gister voor de 3 avond op rij een smiley op de CB ovulatie test.
  Dus zijn alweer een aantal avonden op rij goed ons best aan het doen maar maakt me toch onzeker dat ik nu al 3x een smiley heb gehad… heb hier voor al vader de roze gebruikt en eigenlijk altijd maar 1 of 2 dagen een smiley. De paarse heb ik ook een maandje geprobeerd maar werd dan weer onzeker van het wachten tot hij ‘vast’ werd ipv knipper. En nu dacht ik, ik neem de roze dan is het duidelijk en is het alsnog 3 dagen op rij haha… 

  Heb overigens ook maar een nieuw setje teste besteld zodat ik nog even verder kan testen tot de smiley verdwijnt. 

  Naja ik heb het even van me afgeschreven maar ben ook wel benieuwd of meer mensen hier ervaring mee hebben?

   

  Liefs van mij


  LilaX
  Bijdrager
  #10468457 Quote

  Ja, heb hetzelfde als jou gehad. Had normaal ook altijd 2 dagen een smiley maar toen ineens een keer 3 dagen achter elkaar in de ochtend op hetzelfde tijdstip. De derde dag voelde ik ’s avonds ineens wat krampen en toen dacht ik ja dan moet dit de eisprong zijn geweest. Dag er na geen smiley meer.. maar eigenlijk hoef je niet meer de testen na de eerste smiley.. maar goed we zijn toch nieuwsgierig hè. Je eisprong zal vast vandaag zijn.


  StephW
  Bijdrager
  #10468469 Quote

  Maar je kan niet zwanger zijn? Bij mij wezen positieve ovutesten op zwangerschap..


  Liefs van
  Bijdrager
  #10468557 Quote

  Ik heb 2 weken geleden nog een menstruatie gehad van 7 dagen dus ik verwacht niet dat een zwangerschap al kan. Plus ik testte voor deze 3 dagen negatief met de ovulatietesten.

  Volgende dilemma is nu dat mn nieuwe testen niet zijn bezorgd vandaag dus ik heb geen ovulatietesten meer liggen. Zucht. Hebben het op dag 15 ,17, 18, 19 en 20 gezellig gemaakt en op 18, 19 en 20 dus een smiley gehad… vanavond zal het er niet van komen dus op hoop van zegen nu maar…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct