Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Chronische endometritis oorzaak miskramen

 • Auteur
  Berichten

 • AngelaDev
  Bijdrager
  #10414435

  Dag allemaal,

  Binnen 2 1/5 jaar vijf keer zwanger geweest, allemaal vroegtijdig afgebroken rond 6 weken. In NL allemaal onderzoeken gehad, ook middels een professor in het AMC, maar er mankeerde mij niets zeiden ze. Het voelde niet goed, ben naar een kliniek en Duitsland gegaan en die geloofde die pech niet. Na een relatief simpel onderzoek zijn ze erachter gekomen dat ik ‘chronische endometritis’ heb, een ontsteking aan mijn baarmoederslijmvlies en een fikse ook! Ik ben nu bezig met de tweede antibiotica kuur, de eerste was helaas niet voldoende. Nu goede hoop dat deze kuur de onsteking weg zal nemen en dan is mijn baarmoeder klaar voor een nieuwe zwangerschap. Zijn hier meerdere dames bekend mee? 

  Ik ben heel erg verdrietig geweest dat NL zegt alles is goed, mij 2 jaar lang aan ‘t lijntje hebben gehouden en Duitsland vindt zo makkelijk de verwachte oorzaak hiervan. Uiteraard ben ik blij dat ik de stap heb gezet, maar het voelt wel alsof we 2 jaar stil hebben gestaan. 


  Jillla
  Bijdrager
  #10414529 Quote

  Jeetje! Ik heb sowieso het gevoel dat NL heel erg achterloopt in dit soort onderzoeken en vooral het schemaatje aan houden wat ze van de verzekeringsmaatschappijen hebben gehad. Maar dit is toch wel heel erg en blijkbaar te verhelpen met een ‘simpele’ antibiotica kuur. Ik wens je sterkte en hoop dat de ontsteking snel weg is zodat je snel een goede zwangerschap kunt hebben. Ken helaas meer van dit soort verhalen..


  Bloempjee
  Bijdrager
  #10416271 Quote

  jeetje wat erg! gelukkig zijn ze er in Duitsland achter gekomen maar wel vreselijk dat ze dit niet zagen in Nederland! Goed dat je toch naar daar bent gegaan om je verder te laten onderzoeken! ik hoop echt voor je dat je zwangerschap hierna goed gaat

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct