Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Clear blue test vraag

 • Auteur
  Berichten
 • #10118843

  Hallo iedereen,

  Na mijn miskraam ben ik weer zwanger.

  nu heb ik 2 week geleden een clear blue test gedaan en die zei 3+ omdat we zo angstig zijn voor een miskraam paar dagen later nogmaals getest nog steeds 3+

  volgens de verloskundige moet ik 7 weken zwanger zijn gezien mijn laatste menstruatie. 

  Nu heb ik sinds een af en toe licht bloed verlies. Soms bruin.

  mijn vriend stond erop om nog weer een test te doen, urine had ik bewaard in de koelkast. Toen gaf de clear blue test opeens tussen 2-3 week zwanger aan. Hoe kan dit? Heeft mijn urine te lang gestaan? Ben heel bang voor weer een miskraam.


  Mama Dtje
  Bijdrager
  #10118849 Quote

  Wel raar ja, ik ken die testen niet. Kun je niet op korte termijn n echo krijgen? Ik zou t gewoon vragen ik denk niet dat iets anders je gerust kan stellen. 

  #10118850 Quote

  Nee, heb over twee week de echo.

  verloskundige wist ook niet hoe het kwam maar zocht er niks achter. Maar vind het bijzonder twee week geleden 3+ testen en nu 2-3 week..

   


  Juuno
  Bijdrager
  #10118862 Quote

  Die testen geven een leuke indicatie maar ik zou me er niet teveel aan vasthouden. De echo is echt het enige wat je uitsluitsel kan geven 

  #10118867 Quote

  Van wanneer was die urine? Na 24 uur zou ik deze zeker niet meer gebruiken. Kan heel goed dat de stofjes en dus nu ook hormonen afnemen wanneer je urine langer bewaard. Je zou nog een keer test kunnen doen met gewoon verse ochtend urine. 


  Rein a
  Bijdrager
  #10118913 Quote

  Als de vk zelf denkt dat je 7 weken bent, snap ik niet dat je met jouw geschiedenis nog twee weken op een echo moet wachten. 

  Zelf kreeg ik na mijn miskraam een vroege echo die zoveel rust gaf. Mijn vk en het echocentrum snapte dat super goed en het werd dan ook vergoed. 

  Hopelijk hoef je niet meer lang in spanning te zitten en is het sowieso goed nieuws!!


  Kr
  Bijdrager
  #10118967 Quote

  Beetje raar dat ze 7 weken telt.. Ik ben ook zwanger geraakt na mijn miskraam maar mij eisprong was toch echt ruim 3 weken na de miskraam..

  Wij zijn vandaag uit gaan tellen en ik ben nu 24 weken en het klopt nog steeds! Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct