Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Clearblue ovulatie test

 • Auteur
  Berichten

 • Magical
  Bijdrager
  #10080717

  hallo allemaal,

  Ik ben nieuw hier!

  Mijn man en ik willen graag voor een kindje gaan. Ik houd een app bij om mijn cyclus te begrijpen, dit zodat ik voorheen mijn eisprong kon omzeilen om juist niet zwanger te worden. 

  Om toch meer inzicht te krijgen heb ik de cleaurblue ovulatietest gebruikt!  De knipperende Smiley heb ik nooit gezien, ik had na twee dagen een rondje een vaste smiley! Vanaf woensdag morgen gaf hij de piek aan voor woensdag en donderdag maar volgens mijn app zou ik afgelopen zaterdag mijn eisprong gehad moeten hebben? Wie kan mij meer inzicht geven?

   


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10080744 Quote

  Ik zou de test meer vertrouwen als je app. Een app gaat vaak uit van een gemiddelde terwijl je ovulatie ook wel eens wat eerder of later kan zijn. 


  Magical
  Bijdrager
  #10080753 Quote

  Dank voor je antwoord. Zo dacht ik zelf eigenlijk ook. Alleen klopte de app wel altijd wat betreft de 14 dagen na de eisprong ongesteld worden. Of zit dat niet op 14 dagen vast en kan dat ook bv 16 zijn?


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10080784 Quote

  Dat kan inderdaad ook verschillen. Zit wel rond die 14 dagen maar een dag eerder of later kan ook. 


  Magical
  Bijdrager
  #10080788 Quote

  Oké dankjewel! Fijn dat ik hier mijn vragen kwijt kan! Mijn omgeving is niet op de hoogte van het proberen zwanger te worden dus hun kan ik niets vragen. 🤣

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct