Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Clearblue Weken Indicator Blijft Op 1 2 Staan

 • Auteur
  Berichten

 • Steph-aniee
  Bijdrager
  #10385468

  Hi allemaal,

  Op 13/11 op mijn NOD testen ik positief met clearblue weken indicator 1-2 weken. Vandaag 4+5 en nog steeds geef de weken indicator 1-2 aan. Ook heb ik het idee dat mijn normale test iets minder donker is. Wat denken jullie is dit slecht nieuws? Ik weet dat ik mezelf gek maak, 28 dec eerste echo..

  #10385472 Quote

  Volgens mij is een streepje een streepje🥰


  Hoihoi
  Bijdrager
  #10385482 Quote

  Je zou eventueel een andere test kunnen kopen. Zonder weken indicator.
  En een streepje blijft een streepje. Hopelijk is het snel tijd voor de eerste echo. Ben bang dat dan de echte onzekerheid pas weggenomen kan worden 🙂


  Famkeh
  Bijdrager
  #10385483 Quote

  Ik gok dat clearblue het hcg level meet en baserend daarop een weekindicatie aangeeft. Ten eerste is het een indicatie he 🙂 ten tweede kan het zijn dat jouw hcg level niet zo snel stijgt, hoeft echter niet echter te zijn. Ik had bij beide zwangerschappen pas vrij laat een positieve test, nu 2 knulletjes rondlopen. Laat je niet gek maken en gewoon rustig afwachten. Zolang je geen heftige krampen en heftige bloedingen hebt, zou ik er vanuit gaan dat alles goed is. Iets aan de situatie veranderen kan je helaas toch niet.


  CNK
  Bijdrager
  #10385504 Quote

  Kan idd zijn dat je HCG niet zo snel stijgt.

  Alleen ben je wel verder dan 4+5, als je 13/11 positief test ben je dan al officieel ongeveer 4 weken zwanger omdat ze rekenen vanaf je laatste NOD. Je krijgt 2 weken kado zeg maar. Dus als je eisprong 2 weken voor 13 november was en je NOD ongeveer 4 weken ervoor,  zou je nu al ongeveer 9 weken zijn. Loop je gelijk mijn buurvrouw, zelfs iets verder. zij heeft ook al een echo gehad dus je kan altijd bellen om te vragen of je misschien eerder terecht kan? Hartje zou je rond 6-7 weken moeten kunnen zien kloppen

   

   


  Valerryyx
  Bijdrager
  #10385526 Quote

  Wanneer had je de eerste clearblue uitgevoerd? Misschien ben je iets te snel en iets korter zwanger dan je denkt?
  Hcg stijgt inderdaad ook minder snel bij sommige mensen.
  Als het streepje echt veel lichter wordt kan dit uitdraaien op een miskraam. Maarja die kans heb je natuurlijk altijd.
  Ook kan het afhangen van welk tijdstip je hebt getest en hoeveel je hebt gedronken enzo

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

  Steph-aniee
  Bijdrager
  #10385528 Quote

  Sorry foutje moet 13/12 zijn


  Steph-aniee
  Bijdrager
  #10385529 Quote

  Hi! Bedankt voor reactie op NOD 13/12 een digitale gedaan waar 1-2 weken kwam terwijl de strepen op de normale testen nog heel licht waren. Vandaag op 18/12 weer 1 gedaan nog steeds 1-2 weken maar de strepen op mn normale test zijn wel een stuk dikker. Daarom vind ik het raar. Wellicht ben ik nog net te vroeg inderdaad. Ik ga er maar vanuit zolang er geen bloed is alles oke is thanks!

  #10385556 Quote

  Het streepje is dikker geef je aan toch? Dan is er toch niets om je zorgen over te maken? Die weken indicator van clearblue is een schatting, als jij denkt dat je nu ongeveer 4+5 bent dan is 1-2 weken toch ook kloppend? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct