Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Clomid Gonal F

 • Auteur
  Berichten
 • #10465516

  Hi allemaal, 

  na inmiddels bijna 3 jaar zijn wij nog steeds bezig met onze kinderwens. Helaas tot op heden nog geen enkel resultaat, zelfs geen “mislukte” zwangerschap. 

  inmiddels na de clomid en gonal f injecties nu eindelijk een HSG onderzoek gehad. Ik vond dit onderzoek erg mee vallen, maar zou het niet graag nog eens doen haha. Gelukkig kwam daar uit dat alles goed was en het er prima uit zag. Wij zijn nu in onze laatste ronde gonal f/Pregnyl op de “normale” manier. De eerste na het HSG onderzoek. Lukt het deze ronde niet, dan wordt het IUI of IVF hierover moeten we nog met de arts spreken. 

  laatste echo was positief. Eindelijk snel resultaat, eitjes rijp na zo’n 15 dagen terwijl dit ervoor zeker 25 a 30 dagen kosten en het verhogen ook niet echt doorslag gaf. Mijn bms was ook goed 7,5 dus voor mij ook zeker positief. “Helaas” waren er drie eitjes gegroeid, dus het was nog even spannend of we door mochten gaan. Uiteindelijk 2 die rijp waren en de derde op zo’n 14,8mm , we hebben de poging mogen wagen van de arts. Nu nog 10 dagen wachten voor ik mag testen. 🤞🏻 Spannend! 

  ben benieuwd hoe het met jullie gaat, en hoelang jullie er over gedaan hebben of dat het überhaupt gelukt is. 

  liefs x 


  Mootje
  Bijdrager
  #10465528 Quote

  Hoi wat een spannende tijd voor jullie! wij hebben het IUI traject gevolgd met Gonal-f en Pregnyl. Bij de 2e IUI zwanger geraakt, maar dit is helaas een missed abortion geworden. Bij de 9e IUI weer zwanger geraakt en inmiddels 39+2 weken zwanger. Er zijn dus zeker succesverhalen! Ik hoop voor jullie dat het snel raak is 🍀🤞🏻

  #10466188 Quote

  Hi Mootje,

  wat vervelend dat het mis is gegaan bij de 2e IUI, maar super fijn dat het uit eindelijk toch gelukt is. Voor ons zeker een spannende tijd, vooral omdat er zoveel wisselende verhalen zijn wordt je daar soms toch erg onzeker van. Maar ik hoop van harte dat het ons gegund is. 

  Voor jullie een hele goede zwangerschap gewenst, en succes met de laatste loodjes. 

  liefs xx 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct