Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Clomid Werkt Niet Meer

 • Auteur
  Berichten
 • #10245287

  Hallo Ladies,

  Vorige maand zijn we dan eindelijk begonnen met Clomid. Na 2 jaar waarbij we hadden gedacht “we kijken wel of het spontaan gebeurd”. Mede doordat ik toen nog maar 23 was. Ik heb PCOS en menstrueer ongeveer elke 3 maanden zonder medicatie. De 50mg sloeg aan en we hadden een mooi eitje. Op mijn NOD een licht positieve test, maar helaas werd het streepje niet donkerder en begon ik na drie dagen bloed te verliezen. Helaas een vroege miskraam.

  Omdat het zo vroeg was mocht ik gelukkig direct door met de volgende ronde. Mijn eisprong kon ik niet vinden en ben voor de zekerheid teruggegaan naar de gynacoloog. Die gaf aan dat hij dacht te zien dat ik net mijn eisprong had gehad.

  Inmiddels ben ik 6 dagen overtijd, heb ik vreselijke buikpijn en blijven de testen negatief. Maandag mag ik terug naar de gynacoloog maar ben nu best onzeker. Ik had zo gehoopt dat deze ronde weer zou aanslaan. 

  Zijn er andere meiden met een vergelijkbare ervaring? Waarbij Clomid ineens niet meer leek te werken?

  #10245302 Quote

  Hoi!

  ik heb 2 maanden 50mg gehad de 3e maand sloeg hij niet meer aan en ben toen overgestapt op 100mg. 

  #10245303 Quote

  Hoi!

  ik heb 2 maanden 50mg gehad de 3e maand sloeg hij niet meer aan en ben toen overgestapt op 100mg. 

  #10245782 Quote

  Kijk dan ben ik niet de enige! Ik kom net van de gynacoloog. Ik heb primolut meegekregen om mijn menstruatie op te wekken. Hierna willen ze wel nog dat ik weer een kuur van 50 mg slik. Omdat ik er de eerste ronde wel mooi op reageerde. Ze gaan me dan weer vanaf CD 10 met echo’s volgen.

  Een beetje dubbel, ik heb zoiets van doe maar gelijk wat hoger dan dat er straks weer niets groeit. Maar ik snap de gynacoloog ook wel een beetje. 

  #10245786 Quote

  Kijk dan ben ik niet de enige! Ik kom net van de gynacoloog. Ik heb primolut meegekregen om mijn menstruatie op te wekken. Hierna willen ze wel nog dat ik weer een kuur van 50 mg slik. Omdat ik er de eerste ronde wel mooi op reageerde. Ze gaan me dan weer vanaf CD 10 met echo’s volgen. De vorig keer hebben ze dit niet gedaan dus ze weten niet met zekerheid te zeggen of ik een eisprong heb gehad.

  Een beetje dubbel, ik heb zoiets van doe maar gelijk wat hoger dan dat er straks weer niets groeit. Maar ik snap de gynacoloog ook wel een beetje. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct