Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

ClomidTopic

 • Auteur
  Berichten
 • #10126879

  Zijn hier nog meer dames die ook aan de Clomid zitten? Misschien kunnen we steun vinden aan elkaar. ♡♡♡


  Doorzettertje
  Bijdrager
  #10126890 Quote

  Hallo, momenteel niet meer aan clomid. Heb hier 9 maanden aangezeten maar dit werkte niet erg goed bij me helaas. Momenteel bezig met de 3e ronde met gonal-f een ander hormoon en morgen hiervan de 3e iui erg spannend allemaal… lukt deze ronde niet dan gaan we over op ivf. Jij ook al even bezig mamatweeduizendnegentien?

  #10126897 Quote

  Hoi doorzettertje, wat jammer dat de Clomid niets gedaan had bij jou. Gonal-F is het spuitje volgens mij. Lijkt mij ook lastig elke keer prikken of lukt het wel allemaal? Spannend zeg! Moet je twee weken wachten of wordt er bloed geprikt na de iui om te kijken of het gelukt is? Klopt, tijdje bezig geweest maar wou niet lukken. Nu tweede ronde Clomid 50mg. 


  RVis
  Bijdrager
  #10126937 Quote

  Hi Doorzettertje, ik ben sinds augustus 2017 aan de clomid, ben wel 1x kort (7weken) zwanger geweest maar dat is helaas een miskraam geworden. Daarna hebben ze mij gevraagd of ik verder wilde met spuiten of doorgaan met clomid. Ik ben verder gegaan met clomid, dosis iets verhoogd. Maar soms twijfel ik wel eens of ik niet wel wat anders moet proberen. Iui ofzo, icm spuiten. Wil je mij eens precies uitleggen hoe dit precies werkt bij jou? Elke dag zelfde tijdstip spuiten? Vond je dat niet akelig? En moet je vaak voor controle naar het ziekenhuis? En moet je na je eisprong ook nog iets doen of dan gewoon afwachten? 😊 Ik hoor het graag! 

   

  Liefs

  #10126952 Quote

  Ik ben in aug begonnen met 50 Mg. Sloeg niet aan. 

  Sept 100 Mg. Hadden toen een eitje van 21 mm. En gelijk raak. Morgen 7 weken zwanger en volg week eerste echo


  Mainecoon
  Bijdrager
  #10127029 Quote

  Hoi hoi:)

  Ik ben deze maand begonnen net Clomid 50 mg. Vanmiddag mijn 3e echo om te kijken hoe groot de follikel nu is. Afgelopen donderdag was hij 15 mm. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10127039 Quote

  RVis jammer dat het zo is geëindigd. Hoelang zit je nu aan de clomid? Mijn gynaecoloog zei 6 maanden zelf proberen daarmee. Maar aangezien het al een keer gelukt is bij je, misschien binnenkort wel weer! 

  #10127044 Quote

  Gebruiker10081387 wat leuk dat het meteen gelukt is. Gefeliciteerd! Succes met je echo. Ik had een ei van 23mm maar niet raak. Maar we geven niet op! 

  #10127047 Quote

  Mainecoon. Spannend! een ei groeit ongeveer 2mm per dag dus ik schat dat hij ongeveer 23mm is! Het zou ook nog kunnen dat hij al gesprongen is. Gebruik je hiernaast nog een ovulatietest? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct