Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Co-ouderschap peuter omgeving Rotterdam

 • Auteur
  Berichten
 • #10457957

  Hi!  Mijn leven voelt soms een beetje als een soap en het lijkt me fijn om met iemand te kletsen die ook in een soort van gelijke situatie zit.  Kort verhaal: Toen mijn dochter precies 1 jaar werd, kwam ik erachter dat mijn man (met wie ik 14 jaar samen was) verliefd was geworden/vreemdging. Dit was al een tijdje aan de gang, dus ik voelde me eindelijk weer ‘mezelf’ na zwangerschap/onzekere babyfase, maar mijn man ging er ineens vandoor. Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben we het co-ouderschap wel redelijk opgezet, maar ik heb er nog best veel moeite mee.  Ik ben ook gewoon bang. Bang om haar kwijt te raken en ik mis haar als ik ze niet bij me is. Het voelt gewoon alsof het niet klopt.  Anyway, over het algemeen ben ik best trots op hoe ik het in mijn eentje voor elkaar heb met haar. Maar toch mis ik iemand in mijn omgeving om even lief en leed mee te delen/te klagen of even te kletsen. Ook iemand met een jong kindje en een co-ouderschap in de omgeving Rotterdam? 🙂  Liefs!  

  #10458054 Quote

  Hi! Ik zou graag met je in contact komen. Ik woon ook in Rotterdam, mijn kindje moet alleen nog geboren worden maar verder lijken onze situaties wel veel op elkaar 🙂 Groetjes!

  #10458095 Quote

  Hi! Leuk! Ik zag in een ander topic van jou dat je een whatsapp groep bent begonnen, zal ik me daar ook voor aanmelden? Wellicht was dat alleen bedoeld voor zwangeren haha, maar dan kunnen we contact leggen! 

  #10458442 Quote

  Ja klopt! Sluit gerust aan, als het goed is doet de link het nog. De groep is voor alle alleenstaande mama’s of mama’s die in een andere situatie zitten en er grotendeels alleen voor staan. Of je kindje nu al wat ouder is of nog geboren moet worden. Alle mama’s zijn welkom!

  #10458902 Quote

  Ah, net geprobeerd, maar de link doet het niet meer!

   


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10458903 Quote

  Sorry ben geen mogelijke connectie, maar wilde even zeggen dat je terecht trots mag zijn op jezelf! Heb echt veel respect voor mama’s die het om wat voor reden dan ook alleen redden, petje af!

  #10458928 Quote

  En nu met deze nieuwe link?

  @GebruikerSN Dat is heel erg lief ❤️

  #10459079 Quote

  @GebruikerSN, wat lief, dankjewel! 

  @Pannenkoekplantje, hij doet het! Thanks 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct