Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Co Sleeper 4

 • Auteur
  Berichten
 • #10539801

  Ik ben opzoek naar een cosleeper. Is er iets wat julle kunnen aanraden?


  Feutje
  Bijdrager
  #10539825 Quote

  Wij hebben een Filikid cosleeper. Heel blij mee! De zijkant kan je naar beneden schuiven (heb je minder ruime nodig dan naar beneden klappen), en is dus ook los te gebruiken. Lengte is 90cm, dus ook lekker lang te gebruiken.


  Mateke
  Bijdrager
  #10539842 Quote

  Wij hebben deze: https://www.bol.com/be/nl/p/maxi-cosi-iora-co-sleeper-essential-graphite/9200000114430067/?s2a=#productTitle

  Momenteel gebruiken we hem los van het bed om stap voor stap het slapen op haar eigen kamertje voor te bereiden (baby 4 maanden). Ons meisje heeft last van reflux en dit bedje kon je eenvoudig op verschillende hoogtes zetten langs eender welke kant, dus wel een voordeel! Het is ook op te plooien om het nadien gemakkelijk te kunnen opbergen of om het eventueel ergens mee naartoe te nemen. De opbergmand onderaan gebruik ik om slaapzakjes, lakentjes en hydrofieldoeken in te bewaren. Enige nadeel misschien is dat hij niet helemaal mooi aansluit bij je eigen bed, maar dat er dan een lage barrière tussen de matrassen is. Voor ons maakte dat niet veel uit aangezien haar bedje toch schuin moest staan en sowieso niet helemaal kon aansluiten, maar kan me voorstellen dat dit wel lastig kan zijn.


  Lewis
  Bijdrager
  #10539846 Quote

  Een van hout, veel stabieler. 

  En een op ledikantformaat zodat je lang kunt cosleepen als je dat wilt. Hier tot 8 maanden gedaan met een grote baby. Had van mij nog wel langer mogen duren, maar mevrouw wilde in haar eigen kamer. 

  En een waarbij je de zijkant helemaal weg kunt halen of naar beneden kunt doen, en goed op dezelfde hoogte van je eigen matras kunt vastmaken. Zodat het matras echt een verlengde van je eigen bed is. Dat is cosleepen. Niet dat semi wiegje, met altijd een opstaand randje, dat ze tegenwoordig overal verkopen. 

  Wij hebben de ikea hack gedaan. Heel betaalbaar en was makkelijk te maken. Via google te vinden. Voor de tweede staat ie alweer klaar.


  DaantjeW
  Bijdrager
  #10539938 Quote

  Die van Cozee hebben wij een goede ervaring mee! Kan per zijde in hoogte versteld worden dus mega handig bij reflux! Dan zet je het voeteneind wat lager zodat je baby niet plat ligt

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct