Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Co Sleeper Hoge Boxspring

 • Auteur
  Berichten

 • Riessie
  Bijdrager
  #10228596

  Hi allemaal, ik ben op zoek naar een co sleeper die bij onze boxspring past (70 cm hoogte incl topper). De co sleepers die ik tegen kom zijn allemaal te laag. Ik heb wel die van Petite Amelie gevonden die zo hoog komt, maar ik zou graag willen weten of jullie nog andere co sleepers kennen die hoger kunnen. Thanks! 


  AnoukvdS B
  Bijdrager
  #10228597 Quote

  Wij hebben de Bednest besteld.

  #10228599 Quote

  Wij hebben onze co sleeper (chicco next to me) op 2 houten balkjes geplaatst. Zo kan je iedere co sleeper bestellen die je wilt en staat hij op de perfecte hoogte. Dit was een tip van onze kraamverzorgster. Werkt perfect 🙂 


  Babybabybaby
  Bijdrager
  #10228602 Quote

  Ik heb een gewone wieg gebruikt. Zijkant eruit geschroefd en wieg tegen het bed aan. Hoogte kwam mooi overeen met boxspring van ook 70 cm.

  #10228604 Quote

  Hier was het een IKEA ledikantje.. zijkant eruit, plankje ter versteviging onder vast geschroefd en tegen het bed aan. Helemaal goed! 


  BOTW
  Bijdrager
  #10228613 Quote

  Enigste die echt geschikt is, is de petite amelie co sleeper (€119) heel mooi hoog en handig dat er wielen onder zitten. Het hek kan aan één kant naar beneden, maar je krijgt hem niet helemaal mooi strak tegen je bed aan vind ik. Wij hebben de hekken omhoog en hem naast ons bed geschoven. 

  bednest was ook aardig hoog, maar die vond ik persoonlijk te duur. (€399)

  heb een lange zoek tocht gehad, en bijna niks past verder, hopelijk heb je wat aan deze tip. 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10228661 Quote

  Wij hebben ook een bed van 70cm hoog en onze co sleeper komt op klossen/stenen te staan. Dan kan je hem zo hoog maken als je zelf wil.. Let er wel op dat hij stevig komt te staan! 

  #10241260 Quote

  Hoihoi!

  Ik weet niet of je ondertussen al een cosleeper hebt gevonden, maar ik heb echt een goede tip voor mensen die een cosleeper zoeken bij een boxspring!

  http://www.baby-race.nl

  Een cosleeper/sidebedje die perfect past aan je boxspring. Wij hebben ook een hoge boxspring en het bedje past precies. Het babybedje van BabyRace is ook nog eens multifunctioneel, want je kan hem daarna ook in de babykamer nog gebruiken als babybed/babywieg. Heeft ook een wiegfunctie, erg handig als je baby net even een extra zetje nodig heeft om in slaap te vallen!!

  Bekleding krijg je erbij geleverd dus dat is ook handig, echt een functioneel, maar ook een luxe babybedje om te zien. Wij raden babyrace echt aan!

  Groetjes

  Sarah

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen