Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Co Sleeper

 • Auteur
  Berichten

 • Truffel
  Bijdrager
  #10197126

  Hoi ik heb een boxspring van 62 cm hoog Inc. Matras. Nu wil ik een Co sleeper kopen maar deze zijn allemaal maar 50 cm hoog incl matras. Te laag voor mijn bed dus. Iemand enig idee of dit mag/kan/handig is? Dat het iets lager is bedoel ik.

  Snuzpod heb ik gezien die is hoog maar die vind ik erg duur. Iemand tips? 

  #10197137 Quote

  Hadden wij ook. Ik heb een normale gekocht en er simpelweg vier blokjes (iedere poot 1) hout onder gemaakt. Ging perfect


  Truffel
  Bijdrager
  #10197140 Quote

  Kan dat onder de gewone co sleepers van bijvoorbeeld safety first of babygo together? of bedoel je die witte wieg achtige? Want de poten van die witte zijn wel vierkant daar zou het wel onder kunnen maar onder die van safety first enz niet toch? 

  #10197154 Quote

  Ik had inderdaad zo’n wit houten bedje. Ik wist niet hoeveel ik m zou gebruiken dus ik weet dat t zo’n hele dure was. Maar werkte perfect. Later hebben we m weer verlaagd om hem uit te kunnen lenen. Zag je er niks meer van. 

  #10197156 Quote

  Niet zo’n hele dure bedoel ik 🤪🙈


  Truffel
  Bijdrager
  #10197184 Quote

  Ik vind de houten bedjes te smal in de breedte. Zo’n 40 cm zijn ze daarom wil ik ze niet omdat ik het zo’n 7/8 maanden wil gebruiken. En of ik pootjes onder die andere modellen kan maken weet ik dus niet 😫

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Marstef
  Bijdrager
  #10197228 Quote

  Ik heb de Co-sleeper tutti bambini, die komt ook niet aan mijn matras rand, ze ligt iets later. We doen dat nu al 3 maanden zo. Voelt niet onveilig. Bedje staat zonder kieren tegen ons bed aan en is Aan het bed vast te zetten.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct