Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Commode opzetstuk

 • Auteur
  Berichten

 • Lm
  Bijdrager
  #10505976

  Wij hebben de babykamer overgenomen van mijn neef, alleen nou zit er bij de commode niet zo’n opzet stuk dat je verschoonkussen naar je toe ligt. Om meer ruimte te creëeren wil ik die graag wel. Nou is hij van onze baby kamer (bebies first lars) niet los te koop

  Weet iemand of er een universele is of een andere oplossing?


  Kleintjejuni
  Bijdrager
  #10506063 Quote

  Volgens mij bij de Ikea!

  #10506118 Quote

  Wat plankjes halen en er zelf opmaken een idee?


  Famkeh
  Bijdrager
  #10506595 Quote

  Ik zou ook zeggen zelf maken. Ik ben zelf vrij lang en heb geen comode gevonden op een prettige hoogte. Dus samen met manlief gekeken naar een normaal ikea-kastje en daar 3 plankjes verticaal opgemonteerd voor de juiste hoogte (super handig direct een vakje voor de luiers onder de verschoonplank) en daar bovenop een horizontale plank. Daarna ook nog een kleine “reling” en opgezet zodat de kleine er niet in een keer vanaf zou rollen. Deze constructie werkt al 4 jaar tiptop.

  Ik wilde trouwens perse niet dat het kussen naar je toe ligt. Want dat betekent dat als je verschoont, je vrij ver van je af werkt (zodra je kindje wat groter is) want daar liggen eerst uiteraard de benen. Onze kinderen zijn vrij groot en doordat we juist van de zijkant verschonen, kunnen ze zelf met 1 meter en 1.20meter nog steeds op de comode.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct