Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Compacte fijne kinderwagen voor vw lupo

 • Auteur
  Berichten

 • NatasjaBa
  Bijdrager
  #10330694

  Hi!

  Ik ben 30 november uitgerekend en wil graag een auto aan gaan schaffen (praktisch). Ik heb een volkswagen lupo op het oog, een klein autootje met een kleine kofferbak (heb eerder al een lupo gehad).

  Mijn vraag is, is er toevallig iemand die ook een lupo heeft en weet welke kinderwagen in de achterbak past? Of welke kinderwagen zijn het meest compact? Ik ben sowieso wel op zoek naar een kinderwagen met foam banden of in ieder geval banden die niet stuk kunnen.

  Alvast bedankt!


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10331675 Quote

  Mijn banden kunnen heel makkelijk van de kinderwagen af,.. dat is dus ook nog een optie. Ik heb een mutsy nio. Die past goed in mijn Clio maar dat zal misschien een wat grotere achterbak zijn? Met de reiswieg was het meer gedoe vond ik, die zette ik los op de achterbank. Die gebruik je echter maar een maand op 6. De wandelwagen kan wel in zijn geheel ingeklapt worden bij de mutsy nio. Het is een fijne kinderwagen en ook nog een beetje normaal geprijsd vond ik. Succes met kiezen!


  Teske
  Bijdrager
  #10331812 Quote

  Bij Babypark kun je kinderwagens testen met een VW UP. Ik denk dat kinderwagens die daar in passen ook in de Lupo moeten gaan :). Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct