Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Compacte Voedingsstoel babykamer

 • Auteur
  Berichten
 • #10320655

  Hallo,

   

  ik ben op zoek naar een compacte fijne voedingsstoel die ook nog leuk oogt. Heeft iemand suggesties? Comfort gaat wel voor hoe die eruit ziet. 


  Juliaa
  Bijdrager
  #10320680 Quote

  Ik heb schommelstoel Anada van Leen bakker opgeslagen. Die heeft goede beoordelingen en met €130,- niet zo duur vond ik. Maar ik volg even voor misschien wat meer tips.

  #10320812 Quote

  Iedere stoel volstaat hoor! Zou alleen eentje met armleuningen nemen. Zelf vind ik een schommelstoel fijn maar dat is natuurlijk niet compact 😄

  #10321345 Quote

  Verder iemand nog tips? Waar je een fijne stoel kan kopen? 


  Marjooww
  Bijdrager
  #10321357 Quote

  Wij hebben een lekkere oorfauteuil gekocht, gewoon via marktplaats. En met zo’n textielspray de stoel helemaal schoongepoetst… de stoel zit heerlijk en ik ben blij dat ik zo’n mooie stoel, voor weinig geld heb kunnen vinden via marktplaats 👌


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10321376 Quote

  Ik heb een schommelstoel van jysk. Vind zelf een schommelstoel heel leuk en handig en deze is niet zo heel erg groot! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Ylief
  Bijdrager
  #10322540 Quote

  Ik zou letten op niet te hoge armleuningen of zonder armleuningen, vooral als je wat kleiner bent zitten deze meer in de weg tijdens het voeden. 
  overigens heb ik op 1 hand kunnen tellen hoe vaak ik op de babykamer heb gevoed. Het was veel lekkerder (zowel snachts als overdag) om op mijn eigen bed te liggen/zitten. Op die manier kwam ik zelf ook meer tot rust. Daarnaast sliep mijn dochter de eerste 6 maanden bij ons in de wieg, dus het was ook wat onlogisch om dan snachts op haar kamertje te gaan voeden. 


  Muffinindeoven
  Bijdrager
  #10322588 Quote

  Ik heb een queen Anne stoel staan, de kleine meid is nu 9 maanden en we hebben er nog nooit in gezeten…………de 2e is onderweg, maar dus geen stoel meer voor ons

  #10322613 Quote

  Wij zijn nu druk bezig met de babykamer inrichten en ik heb zelf een oorfauteuil bij de IKEA gekocht (Strandmon heet ie en hij kost €179). Hij zit heerlijk, heeft armleuningen, maar niet te hoog (ik ben zelf 1.63 m. dus niet heel groot) en ik vind hem er ook leuk uitzien. Het is ook een fijne stoel om lekker een boek in te lezen, dus na de babykamer kan hij nog een mooi plekje in de woonkamer krijgen. Dat vind ik zelf wel belangrijk omdat dat voeden natuurlijk niet oneindig duurt en het is zonde om die stoel dan weer weg te doen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct