Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

continu pijn rechts onder borst

 • Auteur
  Berichten

 • Elena W
  Bijdrager
  #10283244

   

  Hallo allemaal,

   

  Ik ben op 28-09-2019 de trotse mama geworden van een prachtig ventje. Mijn mannetje is helaas wel prematuur en dysmatuur geboren.

   

  Sinds augustus bij ongeveer 29 weken zwangerschap kreeg ik steeds pijn net onder mijn rechterborst en ik en de verloskundige dachten dat het gekneusde ribben waren want zo voelt het ook maar na de bevalling bleef de pijn en wordt steeds erger. Vorige week 14 weken na de bevalling zijn er eindelijk onderzoeken gedaan via bloed en een echo en nu kreeg ik vorige week de uitslag binnen. Volgens mijn huisarts is het een spastische dikke darm en beginnend ‘’minimale’’ leververvetting wat niet erg is. Ik moet maar leren leven met de continue pijn. Nu kreeg ik vandaag de uitslag van het ziekenhuis zelf en daar staat in: lever, een grootte op de grens van de norm en ‘’minimale’’ leververvetting. Conclusie: minimale leververvetting. Van een spastische dikke darm staat er niks, er staat zelfs voor zover te beoordelen geen bijzonderheden aan de darm. Er worden geen vervolg onderzoeken of iets gedaan door de huisarts.

   

   Zijn er hier meer moeders die dit herkennen, of tijdens de zwangerschap leververvetting hebben gekregen? Ik zou namelijk graag in contact komen om hierover te praten.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct