Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Corona En Baby 5 Maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10540176

  Hallo allemaal,

  mijn angst is werkelijkheid geworden en ik heb corona terwijl onze baby 5 maandjes oud is. Ik heb nu 3 dagen klachten en gister positief getest. Nu maak ik me zorgen om hem, hij is een beeetje verkouden en hoest afff en toe. Het enige wat hij wel doet is super veel niezen. Mijn zoontje zat in een sprongetje hij rolt sinds 2 weekjes ongeveer. Sinds gister is hij zooo rustig. Sinds gister lig ik eigenlijk op bed(gisteravond) met hem samen. Ik kan gelukkig gewoon goed voor hem zorgen en hem vermaken ondanks ik ziek ben. Maar ik heb nu een vraagje, hij is zoooo rustig opeens en huilt echt niet gewoon.. voor zijn sprongetje ook niet!! echt slleen bij honger of moe. Zou hij zo goed aanvoelen dat ik me niet lekker voel?? Waardoor hij zo rustig is? Ik vind het zo schattig hij is opeens super makkelijk en rustig maar ik maak me daardoor ook wel een beetje zorgen. Hij heeft wel gewoon geschaterlacht  vandaag en gelachen de hele tijd!! Zijn temperatuur is ook perfect. Hebben jullie dit ook meegemaakt dat jullie babytjes zich gewoon aanpassen? En hebben jullie babys klachten gekregen?? Ik zit op dag 3 met klachten, zou hij nu nog iets kunnen krijgen?alvast bedankt!


  Moradora
  Bijdrager
  #10540178 Quote

  Ik had vorige week corona en mijn dochter van net geen 5 maanden toen had tegelijkertijd waterpokken, Ze had ook flink koorts. Ik vermoed dus dat ze en corona en waterpokken had maar heb haar niet laten testen .
  Ik vond het vreselijk, zij ziek en ik ook en manlief natuurlijk een hele lange dag op het werk.dus dat ze dan meegaander worden herken ik helemaal niet

  Kleine meid is er helemaal bovenop en ik ook dus maak je niet teveel zorgen of hij corona heeft, ze kunnen gelukkig tegen een stootje.


  mama poekie
  Bijdrager
  #10540224 Quote

  hier hadden vorige week mijn man en 2 zoontjes van 5 jaar en 3 maanden corona. mijn zoontje van 3 maanden had 2 dagen koorts 38.6 en erg huilerig. daarna was het over en niks meer aan de hand gelukkig. zelf heb ik het nu en ben veel zieker als hun.


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10540531 Quote

  Ik heb corona gehad toen mijn dochter 4 maanden was, toen gaf ik nog borstvoeding. En paar weken terug had ik het ook, toen was ze 1.5 en inmiddels een maand of 4 gestopt met bv. Beide keren heeft ze het niet gehad. 

  Of in ieder geval, de laatste keer heeft ze het niet gehad. Ze was wel enorm verkouden, licht positieve zelftest maar negatieve ggd test. De eerste keer hebben we haar niet laten testen maar toen heb ik ook echt helemaal niks aan haar gemerkt. 

  Fijn dat je klachten mild zijn en dat je zoontje zo lief is. Hier was ze na een sprongetje ook wel echt een stuk relaxter. En wie weet merken ze toch iets op ook… wij hebben van het weekend een zware dag gehad in de familie en ze was echt het schattigste zonnestraaltje ooit. Dus tja, wie weet dat ze het toch wel merken dat we dat soms nodig hebben! Al heb ik ook wel genoeg andere voorbeelden 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct