Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cyclus 5

 • Auteur
  Berichten
 • #10149623

  Allereerst iedereen de beste wensen! Op een goed jaar!

  In oktober 2018 is mijn spiraal verwijderd. 21 oktober had ik mijn eerste menstruatie en nu heb ik een cyclus van precies 24 dagen. Lijkt voor mij wat kort, maar ik ben nu drie keer netjes ongesteld geworden.

  Klopt het dat mijn eisprong elke 11 dagen (vanaf dag 1 van de menstruatie gerekend) is? Ik dacht het altijd te voelen, maar sinds mijn spiraal na 14 jaar is verwijderd voel ik het niet meer.

  Verder ben ik erg benieuwd hoe jullie je man/vriend hebben vertelt dat je zwanger bent. Hebben jullie hier iets leuks van gemaakt?

  Groetjes!

   

   

  #10149659 Quote

  Jij ook de beste wensen! Ik had na het verwijderen van mijn spiraaltje ook een cyclus van 24 dagen. Kon er bijna de klok op gelijk zetten. Het is een korte cyclus, maar je hebt dus vaker een vruchtbare periode 😉

  Normaal gesproken is je eisprong ongeveer 14 dagen voor je menstruatie. Als je het echt heel zeker wil weten, dan kun je een ovulatietest doen.

  #10149660 Quote

  Ik heb trouwens gewoon de test laten zien aan mijn man, omdat het streepje heel licht was. Hij wist wanneer ik ging testen en was dus in de buurt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct