Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cyclus Na Mk

 • Auteur
  Berichten
 • #10413070

  O dames wat heb ik toch een hekel aan onduidelijkheid! Ik zit nu op CD 35, normaal gesproken ben ik nu al ‘lang en breed’ ongesteld. Net een kruidvat 2v5 test gedaan en deze is echt omowit..

  Qua ms heb ik ooit maar 1 uitschieter gehad, waarop ik op deze dag ongesteld werd. Maar ik heb nul klachten van een aankomende ms – af en toe steken, maar geen bekende borrelende buik pijnlijke borsten of wat dan ook. Op dag 11 van deze cyclus duidelijk veel rekbaar slijm gehad en op de late avond van dag 18/ 19 een positieve sensitest ovulatietest , die had ik aangeschaft na mijn vroege miskraam van vorige maand( toen had ik getest voor NOD…dom, wat uiteindelijk op mijn NOD toch een bloeding werd wat ‘netjes’ mijn ms van 4 dagen bloeden volgde). DIt kwam ook overeen met de maanden daarvoor, eerst veel rekbaar slijm voor 1 a 2 dagen en paar dagen later een positieve ovulatietest.
  Ik had dit keer zelfs een foto ingestuurd naar die klantenservice en kreeg bericht terug dat ik inderdaad mijn piek had gevonden. Zou mijn lichaam door die vroege miskraam toch uit balans zijn geraakt? Als ik daadwerkelijk mijn eisprong heb gehad na die positieve ovulatietest zou er toch al wel wat te zien moeten zijn op de zw-test als het raak is?

  Nu is het hele proces na een miskraam me onbekend, ik lees overal dat het wel langer dan zes weken kan duren voor je ongesteld wordt. Maar dit kan toch niet als je wel een eisprong hebt gehad? Dan word je toch , normaal gesproken, gemiddeld na 14 dagen weer ongesteld? Dit zou dan eerder betekenen dat als het zes weken duurt, je eisprong ook later in je cyclus is.. Of snap ik er nu stiekem niks meer van haha? Ben echt even in de war..

  De kans dat de ovulatietest vals positief was en ik uiteindelijk later in mijn cyclus mijn daadwerkelijke eisprong heb gehad schat ik klein in, gezien het feit dat het cervix slijm duidelijk ( althans dat denk ik dan ) aangaf wanneer mijn vruchtbare periode is begonnen. En ook al is de eisprong toch wat later geweest dan in de 48 uur volgend op de positieve test, zou er toch nu ook al wel wat te zien moeten zijn op een zw-test?

  Mijn hoop is in ieder geval vrij minimaal geworden na de test van net 🙁 Ik wacht deze week nog af en als ik vrijdag nog niet ongesteld ben geworden bel ik wel even de HA. (?) Wat denken jullie ?


  LoveK
  Bijdrager
  #10413148 Quote

  Ik heb 3 miskramen gehad. Daarvan 1 missed abortion. Pillen ingebracht en de miskraam kwam direct op gang, mijn cyclus was altijd 28 dagen. Precies na de miskraam was gestart werd op 28 dagen daarna ongesteld en had gewoon ongeveer 14 dagen later weer netjes mijn eisprong. Ik weet dat ieder lichaam heel anders is. Bij mij hoefde ook geen curretage, bij heel veel andere vrouwen weer wel…. mijn cyclus was standaard altijd 28 dagen. Bij heel veel vrouwen is het de ene maand 24, andere maand 32, andere maand 26…
  Je kent je eigen lichaam het beste.

  Echt bij iedere vrouw verschillend.

  Nu ondertussen 18 weken zwanger van een meisje 💖

  Succes… xxxx

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct