Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cyclus Van 19 Dagen

 • Auteur
  Berichten

 • BeautyfullFlower
  Bijdrager
  #10089363

   Hallo,

  Mijn vriend en ik zijn sinds half februari bezig met zwanger worden nadat ik de spiraal heb laten verwijderen. Mijn cyclus kwam na een paar weken wel op gang. Ik had steeds wel mooie cycli van achtereenvolgend: 27, 32 26 en 19 dagen.  Dat laatste baart me een beetje zorgen. Ben vandaag ongesteld geworden en dus maar een cyclus van 19 dagen!! Dan kun je toch geen eisprong hebben? 

  Maand 2 en 3 had ik wel een oplopend streepje op de ovulatietest maar deze maand alleen maar witte testen. Ik vind het zo gek dat ie maar 19 dagen was deze keer. 

  Hebben jullie dit wel eens gehad? Baart me een beetje zorgen namelijk of het allemaal wel goed zit van binnen.

  #10089365 Quote

  Ik denk dat je lichaam nog aan het zoeken is en je eigen  cyclus weer opgang  moet komen. Mijn dagen wisselde ook heel erg in het begin. Denk dat je je lichaam even  de tijd moet geven  en niet gelijk van het ergste  uit moet gaam dat je geen ei hebt want mischien is je volgende cyclus weer langer. En dan  maak jij je helemaal druk om de 19 dagen. 

  Denk dat je het even tijd moet geven 😊


  KBtje
  Bijdrager
  #10095648 Quote

  Hallo,

  wij zijn sinds mei begonnen voor een 2e kindje. Daarvoor gebruikte we een condoom en verder niets. Ik hen sinds mij mijn cyclus bijgehouden, was steeds 24/25/26 dagen. Maar ook deze maand ineens 19 dagen. Heb je inmiddels weer een “normale” lengte van je cyclus?

  groetjes kim

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct