Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cyclus van 3 weken?!?

 • Auteur
  Berichten

 • Mini me
  Bijdrager
  #10282764

  Hallo allemaal,

  Een poosje terug plaatste ik een bericht over stoppen met de pil en dat ik tussendoor telkens gekke kleine bloedingen had.

  Sinds van de week ben ik erachter doordat ik het in Een app had ingevuld dat er een patroon in zit.

  Het patroon herhaald zich met 3 weken elke 3e week na het eerste beetje bloed begint het overnieuw, en elke bloeding komt er steeds een beetje meer uit.

  Nu heb in de huisarts gebeld omdat ik nu 2 dagen binnen die 3 weken zat en me afvroeg of dit normaal is en of t mogelijk is dat ik een cyclus van drie weken heb.

  Volgende week moet ik bij hun langs komen omdat 3 weken wel erg kort was en nu vroeg ik me af zijn er mensen die een een cyclus hebben/hadden en hun ervaring willen delen, wat zijn de gevolgen als ik echt een cyclus van 3 weken heb.

  Dus ervaring of iemand die hier meer over weet zou je het dan willen delen?;)

  Liefs 


  Pluisje
  Bijdrager
  #10283712 Quote

  Hoi hoi,

   

  Mijn cyclus na verwijderen van spiraal was erg moeilijk te bepalen . Ik was elke dag ongesteld voor een half jaar lang . Toen naar de gynocoloog geweest en die heeft mijn hormonen gecontroleerd en dat was allemaal prima .

  Toen progesteronkuur voor 3 weken gekregen en nu onregelmatige cyclus van 2 weken. Moet afwachten nu eerst en eind februari (dan 9 maanden verder) wil mijn gynocoloog pas actie ondernemen . (Hormonen spuiten en dergelijke had ze het over gehad). Dat zou het zwanger worden wel helpen ivm onregelmatige cyclus. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct