Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dag 30 En Nog Geen Eisprong

 • Auteur
  Berichten

 • Nomy
  Bijdrager
  #10248996

  Ik heb deze maand mijn temperatuur goed bijgehouden en vanaf dag 9 een ovulatietest gedaan. heb 3 dagen een heel licht streepje gehad op ovulatietest (dag 22,23,24) maar nooit een dikke streep. Ook geen temperatuurstijging gezien na deze dagen.

  Gaat deze cyclus enorm lang worden en heb ik nog steeds geen eisprong gehad of heb ik hem gemist??

  (temperatuur smorgens gemeten voor uit bed gaan en ovulatie om 12.00 smiddags).

  https://www.mupload.nl/img/1udvv8.jpg’; border=’0′ />” alt=”” />


  Nomy
  Bijdrager
  #10248999 Quote

  ” alt=”” />


  Liesle
  Bijdrager
  #10249004 Quote

  Hey Nomy, hang in there! Het kan echt nog komen! Die cyclus die ik in je andere topic gedeeld had had een eisprong op dag 41. Maar als het langer duurt voor je je eisprong hebt gaat het inderdaad wel een lange cyclus worden. Als je netjes volgens de regels je temperatuur hebt genomen denk ik dat het onwaarschijnlijk is dat je de eisprong gemist hebt.

  #10249065 Quote

  Ik had ook nooit positieve ovulatie testen enzo. Hen er ook mee gestopt omdat ik er onzeker van werd. Had ik dan geen eisprong? Nou.. 2x na 3pogingen zwanger dus die eisprong was er wel degelijk. Ik lette op mijn afscheiding en kon daaraan zien wanneer ik vruchtbaar was. Werkte dus als een tierelier


  Nomy
  Bijdrager
  #10249112 Quote

  Dank je wel Liesle, ik vind het moeilijk om positief te blijven. Zie mezelf al in een traject van maandenlang iedere cyclus 50-60 dagen..Baal gewoon even heel erg dat er zoveel vrouwen gewoon 28-30 dagen hebben en dat bij mij na 30 dagen nog niet eens een eisprong is..

   

  gebruiker10102650: ik heb heel erg weinig afscheiding maar hou het wel in de gaten. Tot nu toe of niets, of wit. Keek jij naar afscheiding in ondergoed of haal je dat echt van binnenuit? Ik heb die methode om van binnenuit slijm te halen geprobeerd maar ik heb geen idee wat ik daar binnen moet voelen of doen. ik voel echt geen baarmoedermond ofzo waar ik slijm kan weg halen.

  Ben erg benieuwd hoe jij dat deed..

  #10249470 Quote

  Hallo Liesle,

  Hier hetzelfde probleem. Mijn cylcussen variëren van 25 tot 58 dagen (meestal rond 40 dagen). Ben al meer dan een jaar gestopt met de pil en sinds eind vorig jaar bezig voor een kindje. Ik de maanden na mijn pil mijn cylcus nooit opgevolgd omdat ik ze steeds op dezelfde dag van de week kreeg en al goed aan mijn lichaam merkte wanneer ze gingen komen. Tot we zwanger probeerden te worden en alles ben beginnen op te volgen in een app. Heel frustrerend om zwanger te worden! Ik volg mijn slijm ook heel hard op. Kijk telkens al ik naar de toilet ga. Omdat ik toch wou weten waarom ik zo een lange cyclussen heb, ben ik met onderzoeken gestart. Oorzaak: PCOS. Ben nu een hele cyclus opgevolgd en heb een eisprong gehad op dag 23 (gyne twijfelde of ik er wel kreeg). Mijn slijm was toen 2 dagen echt als eiwit en veel. Heb je last van een onregelmatige cylcus? Wij hebben maanden vanaf dag 12 om de andere dag seks gehad om de eisprong niet te missen. Leuk is anders… 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Nomy
  Bijdrager
  #10251226 Quote

  Wat vervelend om te horen dat het bij jou ook lastig is met je cyclus en eisprong. Ik heb inmiddels volgens de ovulatietest op dag 35 een eispring gehad. Echter ondersteund de temperatuursgrafiek dit niet… dat vind ik dan welw eer vreemd. Iemand hier ervaring mee?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct